• Pio
    Azért azt a 10-ből 1-et gondold át. Talán a flood zoo az egyetlen olyan deck a játékban, aminél valóban gyakran előfordul, hogy 7 lény van kint az asztalon és még nem dőlt el a meccs.

Priestnél szerintem ha valaha volt egyáltalán olyan, hogy tele van a boardom az már akkor volt, amikor a meccs réges régen eldőlt és csak menőztem.

Én az eddigi tapasztalataim alapján konkrétan elképzelhetetlennek tartom, hogy egy normális meccsen priesttel 7 lényem legyen a boardon, amikor kijátszok egy 6manás entombot és még ne legyen réges rég eldőlve a meccs, továbbmegyek, hogy múljon azon bármi, hogy mi történik az entomb hatására.

De tessék, itt a challenge, toljátok entomb priesttel és osszátok meg az összes olyan alkalmat, amikor ez adódik és tényleg ez dönti el a meccset. Felőlem akár direkt ennek a bizonyítására preparált priest paklit is csinálhattok. :)

Perszepersze, bug és nem örülünk neki, dehogy ebből top post legyen redditen és mindenki ezen pörögjön.... vihar a biliben. :)