40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
nekem nem az entombbal van bajom, hanem, hogy sikerült elrontani a tunnel troggot. -
1Darton1 #26798 Ezzel kapcsolatban biztosan megérné valamilyen közösségi kezdeményezést indítani. Persze nyávogás és túlkapások akkor is lennének a játékosok részéről, de az egyértelmű helyzetekben gyorsabban is reagálhatnának. -
Negritis #26797 ice rager és evil hecker nem erről tanúskodik, de én is örülnék ha 2-3 havonta lenne egy balance -
Pio #26796 Na mondjuk a balanszolás (hiányával) én nem vagyok elégedett.
Azzal érvelnek, hogy a valódi TCG-ben sincs, ugyanakkor szerintem pont előny lenne és nem hátrány, ha itt kihasználnánk a digitális játék előnyeit és lenne. 2-3 szezononként egy balance patchet simán elbírna a játék, remélem, hogy ezt az alapelvüket egyszer megmásítják. -
1Darton1 #26795 Nekem hetek telnek el úgy, hogy egy bugot se látok, se magamnál, se streamen. Ha már egy minimális érzékelési szintet megütnek ezek, akkor mindig kiadnak egy adag javítást.
Sokkal inkább érint, hogy a broken lapok hónapokig tenyésznek a játékban, és néha már csak az okoz örömet, amikor az erre építő paklikat megverem. -
Pio #26794 Most komolyan elkezdtek egyesével képtelenebbnél képtelenebb szituációkat sorolni arra, hogy hogyan jöhet elő az entomb bug? Minek fáradtok vele, amikor élesben is megcsinálhatjátok, a kihívás áll, várom a screenshotokat az entomb bug miatt elvesztett meccsekről! ;) -
1Darton1 #26793 Elég valószínűtlen lehetőség. Épp ezért is sorolják hátra, mert a játékosok többségét nem érinti, és nem tervezik, hogy bevételt teremtenének vele. -
Hát momentán az entom engem sem hoz lázba, nem igen emlékszem olyan helyzetre, hogy lent volt 7 lényem az asztalon és nem azért, mert nem játszom priesttel, viszont olyan előfordulhat, hogy aggróbb deckkel van valaki lejátssza Nefet, vagy más random spellt adó lapot és benézi a dolgot, tehát ... -
Pont emiatt egyre bugosabb az egész, a végén csak egy nagy bughalom lesz :D -
Zozo0122 #26790 Szerintem ennek a hátterében valami olyasmi van, hogy újabb csak pénzes tartalom keretein belül lesznek elérhetőek.
Csak mondok valamit: Hearthstone Expanded, + 2x9 deckslot, az összes eddigi season card back (eseményeké nem) + az új animált hero portrék, melyeket amúgy egyenként is megvehetsz de együtt olcsóbb meg még valami spéci card back ajándékba, X dollárért. -
Zozo0122 #26789 Ezt megértem, de adott esetben dönthet el meccset, csak ennyit mondok. Több olyan szituációt ki tudnék találni, aminél lenne jelentősége. Teszem azt elég lehet hozzá egy thougtsteal - implosion is, hogy megteljen a boardod, 3-4 lényed meg már könnyen lehet akár priesttel is. És nem úgy akadtam ki, hogy ajj rohadt blizzard elrontotta az entombot, csak annyit mondtam, hogy ajjnemár. Én, aki a játékidőm jó háromnegyedében kísérleti paklikkal játszom könnyen beleképzelem magam nem szokványos helyzetekbe játékon belül, ezért zavart. -
Negritis #26788 az új content mindig fontosabb -
1Darton1 #26787 Ideje lenne megérteni, hogy a plusz deckslotokat nem is akarják megcsinálni. A sokáig elhúzódó bugokkal ugyanez a helyzet, ha már minden más, magasabb prioritású problémát megoldottak, akkor talán hajlandóak vele foglalkozni. Feltéve, hogy közben nem ugrik elő valami fontosabb. -
Pio #26786 Részemről ha ezt az entomb bugot soha nem javítják ki és azzal, hogy nem pazarolnak rá időt akár csak egyetlen egy plussz új lap tud bekerülni a játékba vagy a következő kieg 1 nappal előbb jelenik meg már megérte tojni rá és megfelelő döntést hozott a Blizzard menedzsmentje. :) -
Nem az a gond, hogy bugok derülnek ki, hanem, hogy szarnak rá és minden egyes hiba javítására hónapokat kell várni, amik ráadásul újabbakat szülnek. Bár mivel a + deckslotokat sem sikerült 2 év alatt megoldani, annyira nem is meglepő a dolog :D
Persze lehet a HS stábnál ez a szlogen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.05. 16:07:18 -
Pio #26784 Igazából a HS jellegéből adódóan nagyon könnyű olyan helyzeteket preparálni, amire szinte biztos, hogy valami nem várt módon, bugosan reagál a játék. Persze erre a full board+entombra ezt nem lehet ráfogni, ez egy totál nem várt, csúnya bug, de teljesen jelentéktelen.
Teljesen egyértelmű, hogy tesztelhetne és bugmentesíthetne nagyobb erőforrással a Blizzard, mint ahogy minden cég, hisz a tesztelésnek nincs felső határa, de aki járatos egy picit az ipari szintű szoftverfejlesztésben és főleg tesztelésben az pontosan tudja, hogy olyan, mint kimerítő tesztelés nem létezhet és a tesztelés mindig kockázatmenedzsment, meg kell hozni egy csomó döntést azzal kapcsolatban, hogy mit/hogyan tesztelünk, a pénz-idő-minőség hármasból nem tartható mindegyik és el kell dönteni, hogy a gyakoriság-hatás mátrix melyik részére koncentrálunk a tesztelés során, a Blizzard - szerintem nagyon helyesen - a gyakoriságra koncentrál, noha volt már bőven gamebreaking bug (jelentős hatású) a játékban, olyan, ami rendszeresen előjönne soha, sőt, a legtöbb teljesen képtelen, preparált játékszituációkkal csalható csak elő.
Biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne a játékban lehetőség kihívni egymást, akkor az ismert bugok 90%-áról nem is lenne tudomása a közösségnek.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.12.05. 16:06:41 -
Negritis #26783 és a legjobb hogy sok hiba azért jön mert kell az új kontent és azon mások dolgoznak mint a játék másik részén
arról meg hogy előre miért nem derülnek ki ezek?
alapvetően ha van 3-400 tester az már sok
és van 10milla aktív player, kicsit nagyobb a variáció/kreativitás csak a számok miatt
nincs olyan játék ami ne jönne ki egy csomó buggal, csak azért mert senkinek nem jutott eszébe a tesztelők küzül megnézni
anno volt ugye a gamecrasher acolyte-pyro-tracking kombo
az is kinek jutott volna előtte eszébe? senkinek
de rászabadult a community és kiderült -
1Darton1 #26782 Üdvözöllek a programozás világában. -
Negritis #26781 tévedsz, a lényeg a gyakoriságban van (a legdurvább minőségügyi ellenőrzések is azt mondjták h kb 10 millió esetnél 6 hibád lehet)
pontosabban azon hogy "normális" körülmények között mennyire van egy bug negatív hatással a játékra
ahogy Pio is mondja, a priest nem arról szól h televerem lapokkal a boardot, ha pedig olyan a priest deck abba nem kerül bele
ettől függetlenül az ismert és nem random előjövő bugokat javítani kell
csak tény hogy az "átlag" játékosra ez rohadtul nincs hatással
egyébként tuti hogy van még kismillió olyan bug amiről azért nem tudunk mert olyan szituáció kell hozzá ami millióból 1
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.12.05. 15:51:52 -
Zozo0122 #26780 Csak úgy mondtam egy számot :D A lényeg nem a gyakoriságon van, hanem azon, hogy ez egy bug, amely adott esetben akár eldönthet egy meccset is. Kevés rá az esély, de na. A másik, fontosabb dolog, hogy oké, hogy javítanak bugokat (nagyon lassan) de mindig jönnek helyettük újak is. -
Pio #26779 Azért azt a 10-ből 1-et gondold át. Talán a flood zoo az egyetlen olyan deck a játékban, aminél valóban gyakran előfordul, hogy 7 lény van kint az asztalon és még nem dőlt el a meccs.
Priestnél szerintem ha valaha volt egyáltalán olyan, hogy tele van a boardom az már akkor volt, amikor a meccs réges régen eldőlt és csak menőztem.
Én az eddigi tapasztalataim alapján konkrétan elképzelhetetlennek tartom, hogy egy normális meccsen priesttel 7 lényem legyen a boardon, amikor kijátszok egy 6manás entombot és még ne legyen réges rég eldőlve a meccs, továbbmegyek, hogy múljon azon bármi, hogy mi történik az entomb hatására.
De tessék, itt a challenge, toljátok entomb priesttel és osszátok meg az összes olyan alkalmat, amikor ez adódik és tényleg ez dönti el a meccset. Felőlem akár direkt ennek a bizonyítására preparált priest paklit is csinálhattok. :)
Perszepersze, bug és nem örülünk neki, dehogy ebből top post legyen redditen és mindenki ezen pörögjön.... vihar a biliben. :) -
Zozo0122 #26778 Hát, mondjuk 10-ből 1 eset. És ha épp streakben vagy és emiatt vesztesz? És ha épp nagyon jól megy a game, de megfeledkezel a bugról és ez elveszi a priesttől a kedved, mert belesétálsz? Hogy ne keseregnék már - ez a játék arról szól, hogy kártyázol. Ebben nincs mászkálás, lövöldözés, felfedezés stb. Itt kártyázás van, ez az egyetlen funkció,ez a lap pedig nem működik jól.
Vagy tegnap volt deckbuilding közben egy bugom - lefagyott egy kártya kinagyított módban (egy dire wolf volt, nem tudom számít e valamit) és követte a kurzos mozgását bárhová léptem. És egyre több bug kerül elő.
Amúgy nem csak kesergek, dícséret is volt a hsz-ben :D -
Pio #26777 Megint olyan dolgon keseregsz, ami totál mindegy. Most őszintén szerinted átlagosan hány meccsenként adódik olyan helyzet, hogy 7 minionnal a boardon entombot játszol ki? Ez megint arra jó, hogy valaki kikísérletezte, az állandó nyöszörgők pedig telenyöszöröghetik a redditet, hogy milyen bugos a játék és nem szabad a blizárdnak pénzt adni. -
Zozo0122 #26776 Ajj nemár. Kijavítják a raptort, erre bejön több más bug. Pedig eddig ez a legjobb kieg. Az elején nem tetszett a témája, de rájöttem, hogy nagyon is jó :D Plusz jól sikerült, mert ez már tényleg elég sok új decket hozott.
Más: a következő wingből mit vártok a legjobban? Nyilván a 2 legenden túl, amiket úgyis mindenki kipróbál :D Minél tovább nézem ezt a lapot, annál jobbnak tűnik. Szerintetek?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.05. 14:50:45 -
jó tanács: ha a ti boardotok tele van, az Entomb nem a ti paklitokba rakja a lapot, hanem az ellenfeledébe.
ugyanis ez se tökéletes még -
Elég 1 mindenből. -
Renegade #26773 hmmm, nekem még hiányzik a warleader
meg kell lennie a kártyapárnak, vagy elég ha csak egy lap van meg, hogy megkapjam a legendary murlocot? -
Negritis #26772 a vicc hogy nem elég hogy tele van hülyeséggel még nagyon kevés a saját cikk is
hanem az esetek jó részében másolnak -
Malarki #26771 Jó pár éve lesüllyedtek már, a régi gárdából senki se maradt, az új meg ennyit tud. Jelenleg az egyik leggagyibb gamer oldal és újság. -
Pio #26770 Te jó ég mi lett a gamestarral? Ad blocker nélkül meg ne nézzétek az oldalt, mert nehéz megtalálni a 90%-nyi reklám/facebookbanner közt a 10%-nyi contentet. -
Negritis #26769 én azzal értek egyet hogy van egy komoly kontraszt aközött hogy eSport-t akar a blizzard és aközött hogy egyre több elég random mechanikát raknak be, hogy "fun" legyen (ami azért alapvetően igaz is)
nem igazán sikerül eltalálni nax óta az egyensúlyt a casual - kompetitív kontent között
valamint az is igaz hogy a community lement full kreténbe és tényleg nehéz egyedül igazán kreatív deckel játszani mikor folyamatosan a kipróbált netdeckek jönnek
ettől függetlenül a szokásos "gs quality" ott van hogy elég sok a tárgyi tévedés a cikkben -
icyshadow #26768 Azt tökéletesen meg tudom érteni, hogy van, akinek nem fun komolyabban venni egy játékot. És itt nem az esportról beszélek, hanem szimplán arról, hogy adott egy meta, amihez alkalmazkodni kell, hogy eredményeket tudj elérni. Szóval megértem, hogy ez a játékosok x %-ának nem tetszik, de ebben ki is merült a cikk (szerintem) jogos mondanivalója.
Akinek tetszik, hogy a HS kompetitív jellegű, azok ugyanúgy találnak örömet a játékban. A magasabb szintű játékban rengeteg fun van, csak ez olyan fun, amihez tanulni kell és nem csak "élvezni" a randomot, ahogy a cikk írója élvezi és akinek azzal van problémája, hogy a játékban a tudás dönt (wat?). (Ha randomot akar valaki élvezni, annak ott a tavern brawl. Nekem általában elég abból, amire a booster kiesik. Vagy élvezhetőbb példának ott az aréna, ahol a lapösszeállítás pont kellő mértékű randomot ad, de nem vész el a játéktudás szükségessége sem.)
Az, hogy létezik meta és a játékosok nyerni akarnak, az a játék jutalmazási rendszeréből logikusan következik. Ennek semmi köze ahhoz, hogy létezik egy esport scene, és semmi köze ahhoz sem, hogy vannak streamerek. Az előbbiek nélkül ugyanúgy léteznének site-ok, mint a hearthpwn, ahol ugyanúgy megosztanák az emberek a tudásukat. Sikeresebb singleplayer játékokhoz is azonnal épülnek wiki oldalak, ez pedig egy multiplayer játék. Aki ide azzal az elvárással jön, hogy majd elfunolgat a tier 10 szintű paklijával és sikerélménye lesz, az álomvilágban él. (Ugyanakkor az tény, hogy ez a Blizzard hibája, hogy nem teremt erre egy játékmódot, ahol ez a réteg is kiélheti magát.)
Viszont ez nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag a profik által előírt paklikkal lehetne nagy százalékban nyerni. Az adott metára épített jó paklival ugyanúgy lehet haladni. (Ahogy ezt többen bizonyították ebből a topicból is.)
Emellett nincs is nagyon képben a cikk írója. Warsong nerfet megelőző metát még talán lehetett beszűkültnek, néhány paklira korlátozottnak nevezni. Azóta ez nagyon távol áll a valóságtól, amióta pedig kijött a LOE, ez hatványozottan igaz. Unalmasnak én pont nem hívnám az utóbbi időszakot.
Aztán van itt még egyéb kronológiai hiba. Ugyanis előbb voltak streamerek és utána (általuk) lett népszerű játék a HS és nem fordítva, de ez már csak szőrszálhasogatás.
Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2015.12.05. 13:13:19 -
Zozo0122 #26767 Amúgy az, hogy kirakod Finleyt, ütsz vele, majd rátolsz egy hungry crabet az óriási play, már meccset is nyertem így, amikor earlyben sikerült :DD -
Negritis #26766 gamestar cikk
javaslom mindenkinek, nem mondom hogy mindennel egyetértek de elég sok igazság van mögötte -
Spell summoner brawlban jó lap -
Zozo0122 #26764 Lol, van egy lap a játékban, amit szerintem még soha nem játszottam ki, még arénában sem:
-
Késő -
Zozo0122 #26762 Neptulon? -
Elfogy -
Zozo0122 #26760 Ki tudja, lehet bekerül a metába. ha nagyon elszaporodnak a murlocok akkor be fog :D Amúgy a shamanos hogy működik?