Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #26542 ezt kell nézni? mi ezzel a baj?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zanzásított információköpet következik
Mi történt a legutóbb?
- Kb öt óráig folyt aminek kellett
- Történt egy nagyobb para ami után nem volt arra esély hogy jó érzéssel streameljek tovább
- Valamelyik mod kikapcsolta a submódot
- A "közösség" a helyett hogy elment volna mást nézni fellázadt, hogy miért nem tart tovább meg hogy ha nincs sub meg donate nem is streamelek
- Kiírtam facebookra, hogy így egy darabig tuti nem fog ömleni
A helyett hogy elfogadtátok volna, hogy nekem is van életem és nem vagyok vlogger így nem fogom ezt megosztani, a következők történtek:
- Kaptam harmincmillió üzenetet facebookon, ennek örömére bezártam az oldalt
- Kaptam harmincmillió üzenetet youtubeon a videók alá, ennek örömére privátba tettem az összeset
- Kaptam harmincmillió üzenetet twitchen, ennek örömére leszedtem onnan is mindent
Gyerekes volt minden tartalmat leszedni? Nyilván. Tudjátok mi még a gyerekes? Követelőzni és összeesküvés elméleteket gyártani.
Igazából ennyi. Küldtetek néhány képet (a privát facebookomon nem lehet kikapcsolni az üzeneteket), hogy mi megy különböző facebook csoportokban meg más streameken és az ostobaság olyan magasságát tapasztaltam meg, amit emberi nyelven leírni képtelenség.
Néhány szemelvény következik ezekből, név nélkül mert akkora paraszt még nem vagyok:
- Csabi csak csinálja a drámát maga köré mert annál jobb marketing nincs
- Csabi azért nem hostol mást Madin kívül, mert tudja, hogy sokkal jobbak nála és fél attól hogy a nézői otthagyják
- Csabi végleg abbahagyta a streamelést mert kiborította a twitch chat
- Csabit nem nézték elegen / nem donateltek elegen / nem suboltak elegen ezért zsarolja a követőit
- A fentiek bármilyen permutációi
Ezek vagytok ti, a "magyar hearthstone közösség". Nem csodálom, hogy a mana-addict bezárt és azt sem, hogy ha valakik csinálnak később egy hasonlót az is be fog rövid idő alatt. Eddig a közösségnek csináltam tartalmat, ezek után a nézőimnek fogok. Sok sikert azoknak a streamereknek akik úgy gondolják, hogy van értelme a hearthstone közösséggel mint egésszel foglalkozni.
Sehol egy szóval sem mondtam hogy bármit abbahagyok, vagy akármit amit fent összekombináltak az okosok. Amúgy sem streameltem volna egy darabig, de úgy látom a legjobb pr ilyen esetekben az, hogy egyszerűen nem válaszolok senkinek aztán majd rájön mindenki magától. Igen, hülyeség volt levenni mindent, nézzétek ezt el, de úgyis levettem volna az új arculat miatt.
Lesz majd tartalom, de egyelőre nem lenne olyan amilyet megszoktatok ezért kérem türelmeteket.