• Matte
    megint csak mindenféle offense nélkül: ez így már tényleg csak fröcsögésnek hat tőled, nem korrekt kritikának, mert látszik, hogy rühelled a Blizzardot és halvány közöd nincs a játékfejlesztéshez.

Pattanj be a játékba, nyomj egy game menu --> options --> credits gombot és dőlj hátra. Ott van a töredék csapat egy része.

Mielőtt még félreértenél, eszemben sincs a Blizzardot védeni, nincs rá okom. Egy bas*ott jó játékot raktak össze, olyat, ami természeténél fogva nem lehet hibátlan, méghozzá két ok miatt: 500+ kártyát nem lehet normálisan balancolni (nem, nem lehet.), illetőleg a játékosok egy jelentős része (mint mindig, mindenhol, bármilyen játékot is nézünk) béna mint az állat, így ők előbb-utóbb előveszik a Blizzardot, mint bűnöst. Ez így van rendjén.

A szedjünk be minél több pénzt részt meg először megmosolyogtam, másodszor pedig elcsodálkoztam, amikor láttam, hogy 80 fős csapatot vezettél. Milyen csapatot? Önkénteseket? Vagy melyik vállalkozásban nem a pénz keresése a cél?

Azt kéne megérteni, hogy a HS lehetne fizetős is és akkor se szólhatna senki egy árva szót se. Naxxnál még ingyen volt egy szárny, BRM-nél nem? És? Minden szárny megvehető aranyért... 700 aranyért... ami 5 nap játékkal megvan, a Blizzard meg dolgozik rajta hetekig, hónapokig. Komolyan azért sírsz, mert nem adják oda az ingyennél is ingyebben, hanem akár 20-30 napnyi aranyadat is félre kell tenned egy kiegészítőre? Mocskos szemetek.

Illetőleg ahogy elnézem te abban a hitben élsz, hogy három ember összeül és két kattintással berakja a Tavern Brawlokat, meg mellette ülnek még hárman, akik hétvégente ctrl c - ctrl v alapon összerántják a következő kiegészítőt. Hát... egy picivel több meló van ezzel. De csak épphogy.