Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #25214 Noha én is egyetértek azzal, hogy az ilyen versenyekben mindenki gondolkodjon annyit, amennyit csak tud és például Lifecoach rope-olásai nem is szoktak annyira untatni, mert mindig bonyolult control deckekkel játszik és általában tényleg van min gondolkodni még akkor is, ha van egy egyértelműnek tűnő play és végül azt is játssza, teljesen megértem, hogy inkább 3× végiggondol mindent, ugyanakkor ez a vietnámi srác engem kiborított némileg.
Ezen nem az látszik, hogy gondolkodik, ezen az látszik, hogy esze ágában nincs rope előtt csinálni bármit, kivéve, ha indokolt, például shredder van, draw mechanizmusa van, satöbbi... Ilyenkor meg van, hogy mindent megcsinál, aztán kivárja a rope-ot és passzol. Ő nem gondolkodik, nála egy tudatos taktika ez, gondolom azt akarja elérni, hogy az ellenfele türelmetlen legyen ettől. Meg lehet figyelni, hogy tényleg teljesen zombi módban ül, aztán amint elhangzik a rope odanyúl és megcsinálja a teljesen egyértelmű playt vagy - és ez teszi egyértelművé, hogy ez nem gondolkodás, hanem taktika - passzol.
Abban, hogy control warrival, amiben nincs is 1manás lapja shield slamen és execute-on kívül, turn1-ben van 3-6-7-8 drop a kezében és megvárja a rope-ot, aztán passzol nincs semmi gondolkodás, kizárólag taktika, bosszantani akarja az ellenfelét.
Szerintem aki végignézi a lenti másfél órát ugyan ezt fogja érezni, a dolog élét az veszi el, hogy az ellenfele néha elég durván grimaszolt emellé és láthatóan idegesítette a dolog (tehát működött a taktika) és már a kommentátorok is néha-néha megszólták.
Persze lehetősége van így játszani, szóval én abszolút elfogadom és nyugodtan csinálja, ez is a játék része, nézőként viszont borzasztó és tényleg csak Hotform grimaszai mentettek meg attól, hogy elaludjak közben (és persze az utolsó meccs, az tényleg szuper volt).
Én nagyon örülök, hogy kiesett, bőven elég volt ebben a 4 napban látni ezt a taktikát.