• Mephike
    Végre tegnap leültem rankedezni, mostanában nem jutott idő a HS-re, másodállás nem tesz jót neki, na meg kijött a GW2 kieg is... :)
    Volt kettő hunti (3 és 5 win), és egy warrior (3 win) napi küldim tegnap. Gondoltam a warriort megcsinálom, hátha ma bejön még egy hunti vagy olyan, ami azzal megcsinálható. (Nyerj tavernben 5-t lett, de ugye nekem a ranked kellett mindenképpen a r10 miatt.)
    R11 indultam, és control warriorral. Egymás után jött két facehunter, majd harmadiknak egy üdítő hibrid pala (félig karácsonyfa, félig kontroll, félig a rosebb tudja mi), annyira könnyen nyertem, hogy már én szégyeltem magam. Jött kezdőkézbe a firey war axe, végig a curve-n voltam, álomszerű volt. 3-ból 3 win.
    Ma nekiestem az 5 hunti winnek, egy midrange deckkel. Gondoltam a tegnapi nagy szerencsém tuti mára véget fog érni. Hát szerencsére nem ért véget. Az 5 játékból ismét jött 2 facehunti, akiket oda-vissza csukot szemmel szétvertem, gy controll papot is közben zsebre raktam, és aptam 2 karácsonyfás Uthert is. Mondanom se kell, most is mindig minden frankón jött, és valahol r9 full csillagon zártam.Imádom ezt a játékot, és ma a vérnyomásom is rendben van, olyan nyugodt vagyok és kipihentnek érzem magam, mint még sosem :)