• Zozo0122 #24719
    Én imádom a Juggernautot, de ezzel egyedül vagyok :D Nem túl jó lap az se, mégpedig azért, mert az ellenfeled a bomba felhúzása után húz még1 lapot, tehát nem esik ki a húzásból. Amúgy én hülyéskedtem egy olyan paklival, amiben volt Juggernaut+ Faceless+ 4 panda, amikkel visszavettem kézbe + Ysera is adhatott olyan lapot ami visszadja + mechyeti meg clockwork gnome is adhatott olyan spare partot. A többi lap removal volt meg armorup. Gondolhatod - Juggernaut ki, aztán rá a panda - vissza kézbe. Az ellenfél deckje játék végére meg volt pakolva bombákkal, volt, hogy egymás után 3 robbant a képébe :D Sajnos nem túl működőképes a deck, rankedezni nem lehet vele, csak fun.

Boom amúgy gyakorlatilag bármikor nerfelhető, ahogy a piloted shredder is - mindkettő OP, és önmagában jobb minden másnál adott sloton. Amúgy a shredder minimális nerfet kapott a TGT-vel, több olyan 2 drop jött, ami hátrányt okozhat, ha kidobja - pl az új 2 manás druid lap. Egyébként ha nerfelik Boomot, akkor majd teljes áron lehet betörni, ahogy minden mást is, amit nerfelnek - szóval max betöröd akkor, ha meg nyitsz még egyet, akkor lesz 3200 dustod. Nekem 2 Boomom van, craftoltam, majd rá 1-2 hónapra kinyitottam. Simán neked adnék egyet, ha lehetne :D