Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #24587 Előtte pedig Savjz-t 134-nek mutatta, Forsennek pedig egyszerre írta középen, hogy 115 és oldalt, hogy 116.
Szerintem ebből az egészből annyi derül ki, hogy ez a kijelzési rendszer nem precíz és naprakész annyira, amennyire ehhez kéne és legfeljebb úgy lehetne ez alapján igazságot tenni, ha a Blizz publikálná a konkrét MMR értékeket a verseny végén.
Esetleg még azt tudnám elképzelni, hogy egy független account bejelentkezik és akkor valószínűleg nagyjából egyszerre frissíti mindkettőt, talán, de ki tudja...
Szóval szerintem az adott helyzetben teljesen jó döntés volt az, amit a szervezők hoztak és ezzel a közvéleményt elnézve nagyjából mindenki egyet is ért, szerintem ezt kár firtatni.
Ami persze felmerül, hogy ebben a formában ez a verseny nem tud teljesen fair play lenni akárhogy is csinálják. A nagy kérdés, hogy ezzel akarnak-e kezdeni bármit.
Szerintem ezt csak nagyon komoly változtatások árán lehetne megoldani, álnéven játszás, friendlistek kitakarása, komoly stream késleltetés, esetleg az egész felvételről megy satöbbi...
Szerintem ezzel pont a lényegét veszítené el ez az esemény, szóval én bízom benne, hogy maradni fog ez a rendszer, legfeljebb mindig lehet egy jót vitatkozni a végkifejleten. :)
Esetleg annyit változtatnék, hogy kifejezendő, hogy ez inkább egy show, mint egy verseny minden résztvevőnek, aki végig kitart adnék pénzdíjat az elért eredmény arányában, a győztes meg kap mellé egy oklevet/kupát.