• icyshadow
    Köszi a kimerítő választ.:)

Coup de grace shaman is kombó pakli. Ezek szerint, akkor tényleg csak azért nem tetszik a Patron, mert túl hatékony.:P

A Handlock engem is vonz valamennyire. Majd lehet craftolok, bár a patron nerf után nem tudom mennyire lesz életképes. (Én nem vagyok sznob, ha valami nem hatékony, nem fogok vele szenvedni.:P)

Azt, hogy patron ellen nem fun játszani, azt nem vitattam egy percig se. De olyan pakli, ami ellen nem fun játszani, van egy pár.

Arról nem beszélve, hogy majd minden paklival vannak nevetséges győzelmek. De a tournament és ladder között azért van különbség. Mostani ladderen, az én szintemen, valószínűleg nem véletlenül nem futok össze mirrorral nagyon.:P Ha nem igényelne rutint/tudást, akkor tele lenne ezzel is a ladder.

Összeadni nyilván nem az osztódott patronok sebzését nehéz, meg, hogy hány lényt üt meg a whirlwind miután leraktam a Frothingo(ka)t. Az esetek többségében épp, hogy megvan a lethal, és azt sem lehet azonnal látni a sok különböző életű lény meg deathrattle effekt miatt, illetve abból kifolyólag, hogy a boardon lévő hely is limitált, ami vegyes patron/frothing killeknél elég komplikálttá teszi a helyzetet.

Ezek a 60 damage-t tolok arcba 2 frothinggal, mert van nálam 3 whirlwind effekt egyáltalán nem a jellemző eset.(Illetve, ha olyan ellenfél ellen játszom, aki nem érti, hogy az neki rossz, hogy ha nem gyakorol nyomást a boardra, és hagyja, hogy felhúzzam a teljes paklim, azt ne a patronnak rójuk fel hibának.:P) Jellemző inkább az, hogy meghalok az 5. körben, mert az ellenfél lerusholt és nem húztam semmit, vagy valamikor a 8. kör környékén, mert nem húztam semmit, vagy még később, mert a warsong/frothing/emperor/utolsó hiányzó whirlwind a legalsó lap a pakliban, az ellenfél meg tud játszani és nem floodolja tele a boardot 1 attackos lényekkel, hogy meglegyen a lethal kevesebb erőforrásból.:P

Meg persze, elvileg némelyik aggro matchup autowin, ha felhúzod időben a patron/innerrage/whirlwind effekt hármast, de ez csak vágyálom, hogy megtörténik az 5-6. körig rendszeresen, vagy ha mégis, akkor is simán lehet, hogy van már boardja, amivel countereli az egészet. (Vagy jönnek kézből a removalok egymás után.)

Szóval a drawokért imádkozás az valóban megvan, de az milyen paklinál nincs...:) A matchupok meg TGT előtt szerintem jobbak voltak sokkal. Bár nem játszottam akkor még patronnal, de preTGT paklikat jóval könnyebben verem (aggropala/controlpriest/facehunter), mint az újakat. (Mid-Druid,DragonPriest,SecretPala)

De továbbra is állítom, hogy jobb ez így a Hs-nek a jövőre nézve, csak azt mondom, hogy nem olyan már a patron, hogy felstreakelek vele rank7re a hónap első felében.:P (Vagy, ha igen, akkor grat, de egy zseninek nyilván nem komplikált sok minden, ami nekem az.:D)