Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #24338 Boccs a félreérthetőségért. :)
Főleg az interaktív, megpróbálok reagálni arra, amit az ellen csinált ÉS csinálok is valamit, amire majd neki kell reagálni deckeket szeretem. Kedvenc kaszt nem igazán van, mindennel egyforma mennyiségben szoktam játszani (már csak azért is mert főleg dailyzni szoktam).
Talán a rugó lóg ki egyedül, azzal nagyon keveset játszottam eddig. Legtöbbet pedig lockkal (főleg handlock jellegű paklikkal, kedvencem egy demon-kombó handlock volt, de nem a mostanában divatos, hanem egy mistress of paines demonheartos okosság, ha sokat visszalapozol csináltam róla leírást :D ), sámánnal, warriorral (főleg nyilván control, de elég sokfélével játszottam, patronnal is), priesttel (control priest főleg, ha sok az aggro, akkor deathlordos priest).
Szeretek amúgy ötletes deckekkel is játszani, mivel úgyis főleg csak dailyzek, nem annyira zavar, ha nem 50% a winrate-em, ezekből nagyjából mindent kirpóbálok, ami érdekesnek tűnik (coup de grace shaman, your milkshake priest és ehhez hasonló elmebetegségek, a legtöbbről írtam élménybeszámolókat is ide régebben) és bevallom, hogy bennem van a sznobizmus, hogy tier1 deckekkel csakazértse játszok és nem szeretek aggroval se játszani, szeretem a hosszú, izgalmas, kiélezett meccseket folyamatos aktív játékkal, ahol akár körönte változik, ki áll nyerésre.
Na a patron pont nem ilyen, minden erőddel azon vagy, hogy húzz minél több lapot, vannak removaljaid az ellen nagy melákjaira és bizonyos classok (tipikus példa a druid) ellen nyerhetsz tuti úgy, hogy kifosol egy rakat patront magadból turn 5-7 körül, más classok ellen frothingos, emperoros kombóra kell építened, persze ez se 100%, csak a papírforma.
Áldalában bizonyos drawokért imádkozol ahelyett, hogy az ellenfeleddel tolnád az adok-kapokot, SZÁMOMRA az előbbi nem fun, az utóbbi igen. A másik oldalt pedig hadd ne mondjam, aki megnézi EZT a videót (különös tekintettel a JAB VS Fibonacci jelenetre) az nem bírom elképzelni, hogy nem mondja azt, hogy ez a pakli megöli a játékélményt és a föld alatt a helye.
A számolgatás csak elsőre tűnik bonyolultnak, illetve nyilván a világklasszis szintű számolgatás más kategória, de ahhoz, hogy szívből gyűlöljön az, aki szembejön veled ladderen valójában nem kell olyan hatalmas skill/rutin hozzá (szerintem).
Egy ideig ez volt a warrior paklim (általában minden classból van egy paklim), nagyon hatékony, winstreakben mentem vele ha jól emlékszem rank7-ig, de ez volt talán a 2. olyan pakli, amin éreztem, hogy nagyon hatékony de egyszerűen nem élvezetes vele játszani számomra (az első a facehunter volt, de még buzzard+UTH időkben).