• icyshadow
    Én előző hónapban döntöttem csak úgy, hogy kipróbálom a patront, mostanra már majdnem elértem a 100 wint vele, jelenleg rank 11 ****, de voltam már rank 10 is októberben. Szóval van valami elképzelésem róla, hogy hogy kell játszani vele, de még bőven van hova fejlődni.

Nagyjából egyetértek azokkal, amiket mondtál. Én is utálok patron ellen játszani, és valóban jobb, hogy nem lesz, esport szempontjából is, meg a charge mechanizmus limitáló hatása miatt is.

Viszont azt mondani, hogy unalmas vele játszani az vicces. Egy olyan paklival, ami folyamatos számolást és gondolkodást igényel, hogy milyen erőforrást dobhatsz el, hogy egyáltalán be tudd fejezni a játékot.:) Akkor ezzel szemben milyen pakli izgalmas?:) Nekem van egy olyan érzésem, hogy elég nagy űrt fog hagyni maga után a patron játékmélység szempontjából.

Ez meg megint nem nagyon igaz az októberi szezonra, hogy rank 17-től már csak top3 tempostorm pakli van. Folyamatosan játszok különböző sámánok, többféle nem sárkányos priest, és mindenféle mage ellen. És ezek sem 100%os netdekkek. Alig van két egyforma pakli. Persze sok a paladin, de azok sem egyformák, minimum 3-4 variáns van abból is.

Várni meg azért kellett, hogy meglegyen a BRM kvóta nyilván.:P