• Pio
    Szerintem aki egy picit is objektív az belátja, hogy ennek kellett történnie.

A charge, mint mechanizmus nagyon nehezen balanszolható a játékban és ha belegondoltok a broken deckek egy jelentős része erre a mechanizmusra épített.

Megtehették volna, hogy a patron lesz 3/2-es, megtehették volna, hogy a berserker csak saját lény után proccol és ez lehet, hogy kezelte volna a jelen helyzetet, de a warsong commander egy broken lap és ha ebben a formájában a játékba maradt volna, akkor a világ végéig oda kellett volna rá külön figyelni mindenféle új lap/mechanizmus bevezetésekor.

Ehelyett hoztak egy - szerintem - tökéletes döntést és megváltoztatták a Warsong működését, így két legyet ütöttek egy csapásra, hisz egyrészt megoldódott a jelen patron helyzet, másrészt soha többé nem kell attól tartaniuk, hogy a warsong brokenségére újabb broken deckek fognak épülni a jövőben.

Ezt persze le is írták ezt az indoklásban, csak sokan nem olvassák.

Hogy így életképtelen lesz a warsong? Könnyen lehet és lehet, hogy érdemes lenne egy kicsit kozmetikázni a számain. De hogy helyes irány az, hogy a warsonghoz nyúlva változtattak a patronon? Szerintem igen, teljes mértékben.

És hogy helyes-e, hogy a patront to the ground nerfelték? Én ezzel is tökéletesen egyetértek, a patron ellen nem fun játszani (szerintem vele se de ez szubjektív), nem fun nézni se, a magam részéről a patron tehet arról, hogy már versenyeket se szoktam nézni, egyszerűen unalmassá váltak a patron miatt. Igenis el kell tüntetni a játékból úgy, ahogy van.

Aki szomorkodik, hogy így a wallet warrior maradt az egyetlen életképes warrior deck, annak ajánlom figyelmébe a mech warriort, szerintem remek szórakozást nyújtó deck. Ja hogy nem tier1-2? Ez igaz, de őszintén bízom benne, hogy lassan mindenki belefárad a tier1-2 deckek netdeckelésébe, mert szerintem a megfelelő skill és tapasztalat nélkül nem sokat ér, viszont a játékot nagyon egyhangúvá teszi. Hihetetlen unalmas, hogy már rank17-en is csak az épp aktuális tempostorm meta snapshop top3 jön szembe az emberrel (persze általában teljesen rosszul játsszák, de ez már legyen az ő bajuk :) ).

Summa summarum:
    +patron nerf
    ++to the ground!
    ++warsong commander kapta a nerfet
    +++blizzcon előtt csinálják, izgalmas lesz a vébé!!!!
    -kozmetikázni lehetne a warsong commander számait, hogy életképes legyen az új mechanikájával is
    ----miért kellett erre ennyit várni?