• mkfdd
    Én mindig ramp duduval szoktam játszani és mindig próbálom alakítani az aktuális metához de ebben a facehunter-secretpala-patronwarri metagusztustalanságban druid részről egyáltalán nem működik semmi ha pl nem a kombóra épül. Az már más kérdés hogy a kombó deckek folyamatosan változnak. Először a kolento midrange működött nekem aztán megtanultak játszani ellene jött a fel reaver kombó dudu és most hogy a fel reaver kombó dudut is rengetegen tolják már silences kombó duduval szoktam behúzni nevetséges győzelmeket (silence dudu). Még akkor fedeztem fel ezt is mikor alig ismerték páran de ahog látom kezd ez is egyre népszerűbb lenni.

Sajnos a fejlesztők kergették bele a játékot a mostani helyzetbe. A lapok cost hatékonysága folyamatosan nőtt aminek az lett az eredménye hogy az összes topdeck valami kretén kombóra épül vagy az antimeta deckek amik kifejezetten ezeket a kombókat próbálják megakadályozni. Hol van az már mikor vanillában bárki felmászhatott ladderen eredeti deckekkel pusztán okosan kialakított curve segítségével... Én nagyon remélem visszatér a játék valahogy ehhez de ahhoz drasztikus változtatások kellenének a játékmenetben.