40521
  • Renegade
    jut eszembe szoktatok menni atom rossz arénákat jó paklikkal?

én most megint beleszaladtam egy bukószériába, és nem igazán értem, előbbi varázslóm is tök jó volt, és 1-3 lett, úgy, hogy egy meccs sem tartott 7 körnél tovább.
  • Renegade
    én most utállak téged :)
  • Zozo0122 #24236
    Lol, nyitottam 7 packot, eredmény:

- a második piloted sky golem
    - golden angry chicken :DDD
    - murloc warleader, így megkaptam a murloc legendet
    - Carine - érte nagy kár, de legalább végre egy legend hosszú idő után :D
  • Zozo0122 #24235
    Nekem is, szintén rank10-nél akadtam el vele...sok a hunter. Pedig paladin meg priest ellen elég nagy a winrate, warrior és druid ellen is jó, de ez a temérdek rák visszafog. Tegnapi mélypont volt, amikor egymás után 2x vert el ugyanaz. Nyilván a winstreaket szakította meg amúgy, ami rank9-re vit volna.
  • 1Darton1
    Én sokat sámánozok mostanában. Igaz, hogy rank 10 környékén megreccsen, de addig is jól szórakozok vele. Magas rankon régen se lehetett kreatívkodni, a ritkább paklik is általában a top paklik counterei voltak.
  • Renegade
    wow, az előbb mentem egy tökéletes paladin deckkel (3 murlock lovag, 3 fegyver, remek mana ív), hibátlan late game, 1-3at, remek volt.

• Zozo0122 #24232
    Hamarosan Balancecon, majd akkor megtudjuk, mit hogyan terveznek a következő negyedévre :D De mit várunk, amikor a + deckslotok gondok okoznak, meg a játékosok jelentős része nem tud róla, hogy van adventure mód...utálom, hogy a pénz miatt az ostoba barmok érdekeit kell nézni. Ha rétegjáték lenne a HS, akkor abba lehetne hagyni a konstans kurvaanyázást, amit a másik topicban művelünk :D De most tényleg: mennyire jó volt már a TGT utáni első hét? Mindenki shamanozot meg kreatívoskodott, hunter alig volt stb...
  • mkfdd
    Én mindig ramp duduval szoktam játszani és mindig próbálom alakítani az aktuális metához de ebben a facehunter-secretpala-patronwarri metagusztustalanságban druid részről egyáltalán nem működik semmi ha pl nem a kombóra épül. Az már más kérdés hogy a kombó deckek folyamatosan változnak. Először a kolento midrange működött nekem aztán megtanultak játszani ellene jött a fel reaver kombó dudu és most hogy a fel reaver kombó dudut is rengetegen tolják már silences kombó duduval szoktam behúzni nevetséges győzelmeket (silence dudu). Még akkor fedeztem fel ezt is mikor alig ismerték páran de ahog látom kezd ez is egyre népszerűbb lenni.

Sajnos a fejlesztők kergették bele a játékot a mostani helyzetbe. A lapok cost hatékonysága folyamatosan nőtt aminek az lett az eredménye hogy az összes topdeck valami kretén kombóra épül vagy az antimeta deckek amik kifejezetten ezeket a kombókat próbálják megakadályozni. Hol van az már mikor vanillában bárki felmászhatott ladderen eredeti deckekkel pusztán okosan kialakított curve segítségével... Én nagyon remélem visszatér a játék valahogy ehhez de ahhoz drasztikus változtatások kellenének a játékmenetben.
  • dave9004
    Tud itt valaki nem meta deckkel értelmes játékot játszani egyáltalán? Ennyire nem lehet semmi újat játszani mert ha nem az adott top paklid v annak countere van a kezedben akkor már 3 kör után vége a játéknak?
    Nem kéne netdeckelni ha lenne értelme újdonsággal játszani. Több normális pakli ami nem 0 százalékkal megy adott class ellen. Ez így nagyon sokat ront a játékélményen. Ja és casual még rosszabb
  • Negritis
    Aco miatt 2kör de jah
  • Pio
    Konkrétan 1 kört nyersz ezzel a paklival, mégpedig azt, hogy turn5-ben bemákolhatsz valami nagyot. turn 6-7-8-9-et ugyan úgy húzod, mint az ellenfeled, és hiába van 10 manád nem tudsz 2 lapot kijátszani akkor se, ha aco-val húztál valamit (esetleg annyi, hogy akkor még1 melákot ki fogsz tudni játszani hamarabb), cserébe viszont turn5-ig nem tudsz reaktívan játszani, plussz tele van a paklid relatív gyenge lapokkal, amiket csak azért teszel be, hogy magas legyen minden manaköltésge.

Szerintem a brawl titka pont egy olyan pakli, ami tele van olcsó lapokkal, amikből akció-reakció alapon tudod játszani az első 3-4-5 körödet lehetőleg hatalmas value fölénnyel (mad scientist és társai) és tuti board controlra teszel szert, aztán 6-7-8-ban meg jön mondjuk egy highmane-boom-ragna trió megpecsételni a győzelmet.

Ez inkább egy fun pakli, amivel be lehet húzni néhány nagyon brutális győzelmet, de amennyiben olyan ellenfeleket kapsz, akik jó paklit csináltak a brawlra nem fogsz tudni 50%-ot hozni vele az biztos.

De simán örülök neki, hogy nagyon sokan próbálkoznak ilyen deckkel, így legalább 5-0-val tudtam hozni a brawlos dailyt hunterrel... :D

És amúgy teljesen egyetértek azzal, amit írtál, hogy ötletes és nagyon fun és végső soron ez a játék erről szól. :) Én rankeden is végigszenvedtem egy 5 druid wines dailyt astral communion druiddal, kellett hozzá menni vagy 15 meccset, de az a néhány, amit megnyertem nagyon durva volt. :)
  • Negritis
    igen, ez a "titka" hogy mivel 4. kör után jönnek a nagy dögök egyből
    főleg ha tudsz húzni 1-2 lapot utána még acolyte-tal
  • dave9004
    De ha nincs alacsonyabb manásod mint pl 8 akkor 5. Körben már 8 v nagyobb lapot húz
  • csoszi87
    Hááát.
    5 wines küldim volt...
    Ötletnek rohadt jó, viszont majdnem 0 előny, mert ugyanazokat a manaértékü lapokat húzzátok.
    Hiába van 10 manád.
  • dave9004
    kicsit alacsonyabb curve warrior
  • Negritis
    astral dudu brawl-ra mekkora ötlet :D
  • Negritis
    amaz épp echo maget "épít"
  • 1Darton1
    Én azt az egyet is ritkán használom, de a gyakran előforduló ellenfelektől függ, hogy mi a jó. Nekem most a két hellfire kulcsfontosságú.
  • Mephike
    Kettő shadowflammel játszom én is a demon handlockomat. Szerintem kell bele.
  • 1Darton1
    Én nagyon nehezen tudom használni a shadowflame-et a meccs elején, később meg már nem olyan fontos.
  • Shep
    Enyém is ilyesmi csak én raktam bele az aggrok miatt 2. shadowflame-et és teljesen jó volt
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.08. 16:36:52
  • 1Darton1
    Nem sokban különbözik az alap handlocktól. Három aoe van benne, és elég erős midgame. Jaraxxusom nincs, de tervezem, hogy legyártom és belepasszírozom. http://imgur.com/x7i2i3n

Fatigue paklik ellen gyenge nagyon, de a többivel jó arányban elbánok. Próbáltam a demonhandet is, de ebben a régióban nem működött, talán magasabb rankon az lesz az igazi.
  • Shep
    Nem, ez most nagyon jól működik, persze szar lapjárás ugyanúgy beszívat de ez most stabil minden ellen, kivéve az 10000000 pajzsos warriort, még sámán ellen is jó, de azt azért többnyire inkább skippelem. :D
  • Negritis
    nem ez az amitől nő az ősz hajszálaid száma? :D
  • Shep
    Próbáld ki ezt, jobb, mint a sárkányos és élvezetesebb is!
  • Negritis
    nem biztos hogy kell bele 2 shrink, valamint 1 aoe kevés, kéne bele 1 holy nova sztem
    dragonkin helyett én raknék egy 2. azure-t

mi ellen szenvedtél vele?

dragons roar ez az enyém
    shep utálni fog érte hogy benne van a bagoly, de én szeretem és sokszor hasznos, persze sokszor halott lap

ha nincs Sylvanasod Nefarian teljesen korrekt helyette és Voljin helyett is akár egy Loatheb jó lehet
  • Ultimaulti
    Most értem el a kritikus kikapási határt. Most egymás után jönnek a "KÉK" hátlapos versenyzők ellenem. Elég jól kiszámolják a pszichológusaik, mikor ugrana más játéknak az ember. Elverek én jókat is, de most ezeket sajnálom, adhatna erősebbeket is.. Most 20 biztos győzelem jön. Az a baj, hogy ezeket már előre tudom.
  • Shep
    Full alap handlock, vagy ügyeskedtél rajta valamit?
  • 1Darton1
    Ritka események egyike, amikor Dr. 6 sem segített. Ez volt az első handlock győzelmem secret pala ellen. Most már hónap végéig vissza is vonulhatok.

http://imgur.com/2gG7Mc4
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.10.08. 16:15:38
  • Ultimaulti
    Én már csak kacagni tudok ezeken a vitákon. Aki pénzt ölt a játékba, és még kraftolt is, meg van jónéhány adu lapja, foggal körömmel védi a játék és az üzemeltetők böcsületét. Nyilván elég jól is lehet azokkal a lapokkal haladni. Ők zsenik! Bizony, ők a géniuszok: ezek a játékosok. Nehogy már a játék legyen tele olyan algoritmusokkal, amik lehetővé teszik a tőkéletes profit és játékosállomány megtartását. Adunk kicsit az ingyen játszóknak is. Egyik nap csont hülyék közé rakjuk be őket, másnap a pénzes bácsik szopatják halomra, hiszen fizettek. "Bele kell nyúlni a játékba!" Mondja a minap az egyik gémer. Mert a face hunterek elverik ingyen a drága lapjaival. Ja, adott napon. Ő fizetett, nehogy már olcsó, ingyen lapokkal ő kapjon ki. Nem lesz belenyúlva. Ez üzletpolitika. Egyszerű, mint a faék. Ingyen van sikerélménye az adott játékosnak. Elmondja 20 embernek: de jó ez a szar, ingyen is lehet tolni. Azok közül akiket ezzel bevonz, meg majd fizetnek is sokan. Nem lesz belenyúlva kedves együgyű! Ez ingyen reklám.

Tegnap vagy hússzor győztem egymás után. Ma még nem sikerült. :D És ez így megy mindig. Háhá. Kivétel nélkül az összes online játék manipulált. Ha lenne 20 legend lapom, és rank 1 lennék, is tudnám, hogy nem a tudásom miatt vagyok ott. Arra a sakkot használom. ;)
  • Zozo0122 #24208
    Este segítek ugyis 5 priest winem van ezzel a deckkel csinalom majd es akk irok kozbe :)
  • Shep
    Sárkány priest unalmas és ha nem jön a sárkány kombó akkor annyi, valamint ha nem sikerül boardot építenie szintén.
  • Renegade
    hát jó lenne valakitől egy kis segítség majd, mert nem értem hogy tud felteleportálni 1, azaz egy győzelemmel, 15-ből 19-be az enyém 2 óra alatt.

Ok a végén már a végén rengeteg missplay volt.

Rossz játékos nem vagyok (amolyan average joe), na most ennyire szar a deck? Túl sokszor van az, hogy 4. körig malmozás, vagy no sárkány.

Szóval rohadt nagy downswing, vagy szimplán szar a deck?

klikk
  • Zozo0122 #24205
    Gyorsan beteszem mert megyek melózni :D Így néz ki most, Eydised nem tudom, hogy van-e de nagyon jó. Akkor is, ha nincs buffod éppen kézben, mert félnek tőle, lazán kihúz egy fireballt is :D Fjola még jobb, mert ugyanazt csinálja, csak az irányított 3 seb...sőt több, ha Velent raksz rá...szóval ha esetleg az van, akkor arra cserélj :D Nekem az sajnos nincs.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.08. 14:32:30
  • Zozo0122 #24204
    Szerintem is jelenleg a játék legerősebb lapja, de nyilván csak paladinban, sőt csak secret paladinban. Legerősebb class lap. Önmagában viszont Dr. Boom a legerősebb kb...
  • Negritis
    tudom :D de ő gyűjtötte őket
    mondjuk én csak 1 wilfredet bontottam eddig :D de ezt még nem :D
  • dave9004
    volt még it vki, akinek gvg-ből volt vagy 8 sneeds-e
  • Negritis
    3. :D
  • Shep
    Ja, tényleg :DDDDDD
  • dave9004
    6 manás lény 3-5 laphúzás (számoljuk laponként 2 manával mert kb ennyi egy húzás ára), kijátsza őket 3-5 mana.
    kicsit sok a value egy nem legendáshoz képest. és kitudja ezekután még milyen secreteket kap majd a pala, ami tovább buffolhatja.
    Heckler az balanszolt, mert a joust deckben gyengébb, mint az öt manás :D