• Pio
    Konkrétan 1 kört nyersz ezzel a paklival, mégpedig azt, hogy turn5-ben bemákolhatsz valami nagyot. turn 6-7-8-9-et ugyan úgy húzod, mint az ellenfeled, és hiába van 10 manád nem tudsz 2 lapot kijátszani akkor se, ha aco-val húztál valamit (esetleg annyi, hogy akkor még1 melákot ki fogsz tudni játszani hamarabb), cserébe viszont turn5-ig nem tudsz reaktívan játszani, plussz tele van a paklid relatív gyenge lapokkal, amiket csak azért teszel be, hogy magas legyen minden manaköltésge.

Szerintem a brawl titka pont egy olyan pakli, ami tele van olcsó lapokkal, amikből akció-reakció alapon tudod játszani az első 3-4-5 körödet lehetőleg hatalmas value fölénnyel (mad scientist és társai) és tuti board controlra teszel szert, aztán 6-7-8-ban meg jön mondjuk egy highmane-boom-ragna trió megpecsételni a győzelmet.

Ez inkább egy fun pakli, amivel be lehet húzni néhány nagyon brutális győzelmet, de amennyiben olyan ellenfeleket kapsz, akik jó paklit csináltak a brawlra nem fogsz tudni 50%-ot hozni vele az biztos.

De simán örülök neki, hogy nagyon sokan próbálkoznak ilyen deckkel, így legalább 5-0-val tudtam hozni a brawlos dailyt hunterrel... :D

És amúgy teljesen egyetértek azzal, amit írtál, hogy ötletes és nagyon fun és végső soron ez a játék erről szól. :) Én rankeden is végigszenvedtem egy 5 druid wines dailyt astral communion druiddal, kellett hozzá menni vagy 15 meccset, de az a néhány, amit megnyertem nagyon durva volt. :)