Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Ultimaulti #24209 Én már csak kacagni tudok ezeken a vitákon. Aki pénzt ölt a játékba, és még kraftolt is, meg van jónéhány adu lapja, foggal körömmel védi a játék és az üzemeltetők böcsületét. Nyilván elég jól is lehet azokkal a lapokkal haladni. Ők zsenik! Bizony, ők a géniuszok: ezek a játékosok. Nehogy már a játék legyen tele olyan algoritmusokkal, amik lehetővé teszik a tőkéletes profit és játékosállomány megtartását. Adunk kicsit az ingyen játszóknak is. Egyik nap csont hülyék közé rakjuk be őket, másnap a pénzes bácsik szopatják halomra, hiszen fizettek. "Bele kell nyúlni a játékba!" Mondja a minap az egyik gémer. Mert a face hunterek elverik ingyen a drága lapjaival. Ja, adott napon. Ő fizetett, nehogy már olcsó, ingyen lapokkal ő kapjon ki. Nem lesz belenyúlva. Ez üzletpolitika. Egyszerű, mint a faék. Ingyen van sikerélménye az adott játékosnak. Elmondja 20 embernek: de jó ez a szar, ingyen is lehet tolni. Azok közül akiket ezzel bevonz, meg majd fizetnek is sokan. Nem lesz belenyúlva kedves együgyű! Ez ingyen reklám.
Tegnap vagy hússzor győztem egymás után. Ma még nem sikerült. :D És ez így megy mindig. Háhá. Kivétel nélkül az összes online játék manipulált. Ha lenne 20 legend lapom, és rank 1 lennék, is tudnám, hogy nem a tudásom miatt vagyok ott. Arra a sakkot használom. ;)