Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #24178 Na, egészen ötletes brawl, de egy kis utánagondolással egyből meg lehet találni az összes kiskaput :D Szeretem az ilyet, ilyenkor pörög az agyam nagyon, ha decket kell építeni egy feladat megoldására :) Ezért is szeretem a heroic modot is az adventure-ökben.
Ha bárkinek gondja lenne a brawllal (nyilván főleg a topicot látogató kezdők), akkor csinálja így:
Minden körben olyat fogunk húzni, amit azonnal ki tudunk játszani, tehát első körben 1 drop, másodikban 2 és így tovább. Na most ebből következik, hogy 1-9-ig minden számból csak EGY kell a deckbe, garantáltan fel fogjuk húzni, de 7+ lehet bármennyi igazából. Na akkor már azok legyenek a lehető legjobbak, hogy valuet szerezzünk, majd pedig turn 7-től kb. csak face, mert a board onnantól a miénk. A classod tökéletesen mindegy ebben a brawlban :) Nézzük akkor:
Spell egyáltalán NEM kell ebbe a deckbe, bármivel is vagy.
Mulligan: mindent dobjunk el, kivéve a 7+dropokat, azokból a legjobbakat tartsuk meg, mint pl. KelThuzad stb...Majordomot nem rakunk a deckbe nyilván...meg gianteket se, nem fogjuk tudni nagyon játszani őket. Csak nagy lény legyen a kezünkben, a kicsik sorban jönni fognak.
1 drop - Zombie Chow, jobb nincs
2 drop - Én hunterrel voltam, betettem egy Haunted Creepert
3 drop - én egy cobrát raktam be, hogy garantáltam enyém maradjon a board
4 drop - nyilván Shredder
5 drop - a board control megtartása és a garantált value miatt én itt Bomb Lobbert használtam, tuti leszed valamit (egyébként az ellenfélnek ebben a körben már nincs esélye)
6 drop - ide nyilván Sylvanas kell, további value
7drop-a végtelenségig - pakoljuk tele a decket 7+ dropokkal innentől kezdve.
Tehát a deck így néz ki: 1 chow, 1 kettő drop, 1 három drop, 1 négy drop, 1 öt drop, 1 hat drop és a többi mind7+ dropok.
Turn 7-től csak a face, az életben be nem hozza, esetleg lightbomb meg ilyenekkel, de amúgy free win :)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.07. 17:42:04