• Shiver
    azért ne mond már hogy a VW-t kevesebben ellenőrzik mint a blizzardot :D azért a community-t ne akard összehasonlítani megannyi HIVATALOS szervvel, akik kód szinten látják a dolgokat mégis sikerült kijátszaniuk a VW őket (vagy lefizetniük). a blizzard esetében ezt a büdös életben nem fogja senki bebizonyítani mert nem látja a server oldali kódot és ezt csak ott lehetne látni, client oldalról csak azt tudod észrevenni/érezni amit én
    VW bevállalta nagyot bukott (és azért a VW picivel nagyobb cég mint a blizzard tehát magasabbról lehet esni), blizzard mint már mondtam, már bukott egyszer, lásd lentebb a cikket amit linkeltem
    plussz azt hogy a mai software cégek mennyire nézik a user feedbackjeit, erre mindenki tudja a választ

nem drop rate-ről beszélek, gameplayről, két külön dolog, kártyát tudsz craftolni, win-t nem

miért lenne nekik jó? gazdaságtan/marketing? ha valaki költ a játékra és nem pozitív visszajelzést kap az nem fog többet költeni

nem könnyű ilyen algoritmust írni? :D a blizzardnak? egy software cégnek? 1 perc alatt vázoltam neked egy lehetőséget a 24063-ba, ha ezt én kitaláltam akkor akik erre szakosodtak hidd el durvábbat is ki tudnak találni

mondom én írtam azt a postot és igen, pont dragon priest és lám lám baszik adni megfelelő lapokat, "véletlen" mindig a nem odavágó lapokat adja

tudod jól hogy egy ilyen statisztikát nehéz létrehozni mert nem tudod befolyásolni azt hogy kit dob ellenfélnek, egyébként legtöbb ellenfél uccsó 2 hónapban secret pala, ami ellen nem tudok mit tenni