Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nem találkozok semmi különössel, nyerek is vesztek is, rank14-ig mentem le és arra sincs erőm, hogy decket buildeljek, nincs kedvem gondolkozni rajta, nincs kedvem neten nézett decket buildelni, mert 100ból 95 ember olyat épít és látok belőle 600-at. Tehát ha bemegyek questelni vagy brawlba megyek, amit valamennyire élvezek, vagy egy 3 szezonnal ezelőtt épített deck-kel ökörködök pár kört, azt is úgy, hogy közben filmezek, úgy nem unom el az életem.
Szóval velem van a baj, egyszerűen megcsömörlöttem. Ugyanazt a szart lapátolni, a különbség csak az, hogy most van 3 új lap a deckekben. Blizzard játékaiban mindig azt szerettem, hogy haverokkal játszunk, csapatban, ökörködünk TS-en.
Én értem, hogy egy kártyajátékba akkora újításokat nem lehet belevinni, de ez, hogy csak lapokat pakolnak bele nekem unalmas már ennyi idő után is.
Régebben amikor ilyen korszakom volt akkor simán csak 3 naponta dailyztem és gyűjtöttem a goldot, aztán amikor megjött a kedvem arénáztam. Most nem tudok, mert az új lapok kellenek és ezt is sikerült elbaszni, 3 arénából nem kaptam új paklit. Azóta csak paklikat vásárolok. Az meg lássuk be rohadtul nem izgalmas, hogy 2-3 naponta nyitok 1 paklit és reménykedek, hogy nem szar.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.09.20. 00:32:37