Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #2328 Én ezzel nem igazán értek egyet, persze nem vagyok még legend.
Én úgy látom, hogy a miracle rogue-ban elég erős szerepet játszik a szerencse és inkább ezért nem népszerű, semmint azért, mert kiemelkedően nagy skill kéne hozzá mondjuk egy token druidhoz vagy egy control warriorhoz képest. Inkább csak látványos, hogy 1 körben 10 lapot is kijátszik néha.
Ezen felül a miracle rogue-nak vannak OTK-szerű kombói (leroy+shadowstep+cold blood, gadgetzan, dupla cold blood, conceal és társai), amik levédhetetlenek és ami miatt szerintem ha még valaha változtatnak kártyákon, akkor variálni fognak rajta (stealth nem véd a silence ellen, esetleg csak a spellek ellen véd, esetleg a többi class is kap majd deadly shot szerű képességet stealthes nagyHPs lények ellen).
Hogy mennyire kézfüggő azt az is mutatja, hogy miracle rogue ellen vagy nagyon csúnyán kikap az ember, de úgy, hogy köze sincs a meccshez, egyszercsak turn7ben kap a semmiből 20at az arcába vagy úgy elveri, hogy nem is érti, hogy lehet az illető rank20nál előrébb. Én legalábbis mindig így járok velük, szoros meccsem miracle rogue ellen csak nagyon ritkán szokott lenni.