• Mephike
    Gondoltam, most már eltelt egy kis idő, és megkérdezném a véleményeteket (A vének tanácsa elé járulok.) a jelenlegi metáról, az eddig kialakult deckekről. Tudom, még messze a végleges meta, de azért gondoltam agyalhatunk egyet.
    1. Melyik szerintetek a top3 legendás lap a TGT-ben? Melyek azok a lapok, amit feltétlen muszáj lecraftolni, mert szinte minden deckben ott lesznek, vagy mert annyira erős lap, hogy egy herot úgy megdob, hogy le kell gyártani.
    2. Melyik szerintetek a top3 epic lap?
    2. Melyik lesz a befutó (legkiegyensúlyozottabb) deck a warriornál? Marad a patron, vagy a control lesz erősebb, vagy netán a dragon változat fut be?
    3. A hunternél kihal a face? Szerintetek gyengült/gyangülni fog a TGT után a hunter?
    4. Melyik lesz a befutó deck a priestnél? Valamelyik újabb típusú dragonos változat, vagy visszajön a TGT előtti controlosabb változat?

Nos bocs ha sok lett a kérdés, de tényleg érdekel, hogy mit mondatok, illetve ezek a kérdések érdekelnek most. Tudom, hogy "várjam meg, míg a meta kialakul", de akkor is tudni akarok mindent :)