• csoszi87
    Annak ellenére, hogy Féreg TV, meg a feliratkozók "Hivatásos Férgek" Csaba nem szerette ha elszabadul a chat.
    Elment a netje, vagy áramszünet volt és az egyik mod belinkelte a UPC facebook oldalát.
    Nekünk se kellett több. Beírtam FB-re hogy: Elment Tsabánál a net, miközben 700 ember nézte ahogy játszik. Azonnal csináljatok valamit. (próbáltam úgy írni, hogy véletlenül se lehessen ráismerni)
    Mire visszatért, még 7-8 ember ugyanezt a szöveget beírta, meg talán a modi az alábbit:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tisztelt UPC! A minap kisebb kimaradásokat észleltem az önök internetszolgáltatásában, és mikor magamra vettem a feladatot, hogy ellenőrizzem a kábel épségét, meglepve tapasztaltam, hogy a kábelen keresztül, Internet helyett kizárólag, híg, kissé darabos zöld széklet áramlik a számítógépembe. Amikor próbáltam elzárni az áradatot, félvén attól, hogy az önök által kínált internetszolgáltatás elárasztja a nappalimat, váratlanul a DigiTV elnöke lépett a nappalimba, és miközben átnyújtott számomra egy csokor rózsát, és némi bonbont, megoldást kínált a problémára. Ügyfélszolgálatukkal azért szeretnék kapcsolatba lépni, hogy érdeklődjek, történt e már mással is hasonló?

Ez Őt rosszul érintette, mert nem tudunk viselkedni, és (saját vélemény) gondolom, hogy össze lehet vele kötni.
    Megkért mindenkit, hogy törölje és onnantól kezdve, olyan volt a kedve, mintha valaki meghalt volna.
    Jelzem, a többi modi védte azt aki belinkelte az oldalt, mert hogy Ő nem buzdított senkit.