Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #2272 A hétvége eredménye rank10-->rank6. Remélem, hogy bele fog férni a legend a szezonba, de azért tartok tőle, hogy nem lesz rá elég időm. Gondoltam emgosztom a tapasztalataimat. :)
Rank10 fölött - de igazából már előtte is - aggasztó méreteket öltött a netdeckelés, alig-alig van változatosság a paklikban, amint valaki kiteszi az első lapot, 90%os pontossággal fel tudod sorolni az egész pakliját.
Lényegileg 4 divatclass van, velük futsz össze 10ből 9szer, a többi class ritka, mint a fehér holló.
Warrior
Lényegileg kizárólag EZT a decket játssza mindenki, ami variálás szokott benne lenni az egy Harrison Jones és egy Ysera. Nincs ezen semmi csodálkoznivaló, hisz a játék talán legerősebb deckjéről van szó, nincs igazán egyetlen divatdeck se, ami stabilan nyerne ellene.
1-1 Reynad-féle aggro warriort látni még, de ritkaságszámba megy, mert hamar kifogy belőle a szufla.
Warlock
HANDLOCK sok van még, bár kezd visszaszorulni azért, mert a hunter ellen nem túl esélyes, a hunter pedig egyre nagyobb divat.
Amiből rengeteg van az az itt már kibeszélt Reynad-féle zoo, mert egyszerűen nincs hatékony countere, ez a deck jelenleg legendaryk nélkül összerakható és szerintem simán benne van a legend rank egy kevésbé profi kezében is, ugyanis persze ehhez is kell taktika meg számolgatás, de egyértelműen sokkal kevesebb, mint egy sámánhoz vagy egy token druidhoz.
Ami számomra érdekes, hogy murLock egyáltalán nincs.
Hunter
Ez a class szerintem elég változatos, pláne, hogy most Kolentonak hála újra divatba jött egy kicsit midrange-esebb változata is. Persze az alapelv mindegyiknél ugyan az, ameddig csak lehet arcra menni, hogy minél több lapot húzzunk a buzzard+unleash kombóval. :) Emellett 3 különböző típust lehet látni főleg, az egyik charge-olós lényekkel van tele, a másik trappekkel, a harmadik pedig az előbb emlegetett midrange Savannah Highmane-ekkel. Elég sokat játszottam vele, de megmondom őszintén nekem annyira nem jön be, bár tény, hogy rettentő effektív (szerintem a legtöbb csillagot vele gyűjtöttem).
Druid
3 fajtája van, nagyjából egyformán népszerű mindegyik. Az egyik a ramp druid, wild growthról és mourishról lehet felismerni, célja a lépéselőny megszerzése, hústornyokat pakol ki, lehetőleg az előtt, hogy készen állnál válaszolni rájuk. Sajnos nagyon pórul lehet járni a nem megfelelő kezdőkézzel. A másik a watcher druid aki onnan kapta a nevét, hogy turn1 coin ancient watchert csak tőle szokás látni (meg priesttől, de priestet amúgy se lehet látni, szóval... :) ), nagyon hasonlít a ramphoz, de az a pár lap, ami a rampnál a lépéselőnyre megy el az itt arra, hogy tauntot adjon a lényeinek és emiatt már egészen másképp kell játszani ellene. A harmadik a token druid, aki tokenekkel (violet teacher, cenarius) lepi el az asztalt és egy jól irányzott savage roarral úgy megöl, hogy észre se veszed, amit force of nature-el és leeroy-al szokott megtámogatni.
Mage, paladin, priest, shaman, rogue alig-alig fordulnak elő, szóval nem igazán lehet tendenciákat megállapítani, bár én csak miracle rogue-val és control paladinnal találkoztam. Mage, priest, shaman változatos, de azért ott is a pakli fele mindig ugyan az.