Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #22411 Na akkor ha már felvetettem elkezdem én.
Top 5 neutral TGT card:
5. Twilight Guardioan: Semmi extra, de nagyon kellett a dragon próbálkozásoknak.
4. Nexus-Champion Saraad: Nem egy különleges kártya, de az egyetlen neutral inspire effect amit elég erősnek érzek ahhoz, hogy használható legyen. HP+laphúzás a paklin kívülről. Szerintem ok kártya.
3. Master Jouster. Kontrolba elég jó kártya. Midrange életét eléggé megnehezítheti. Vannak azért kétségeim, mert 6 mana elég sok, és token is akad elég mostanság a paklikba, amik jól trade-elnek a shieldel. Lehet ezzel csúnyán mellé lövök.
2. Fjola Lightbane: A tesó erősebbnek tűnik elsőre, de belegondolva inkább ez a lap fog meccseket nyerni. Nem kell ráhányni fél paklidat, hogy jó értéket nyerj, egy free trade, vagy egy nehezen leszedhető erős minion már eléglehet egy meccshez. Főleg paladin és priest esetleg rouge deckekben tudom elképzelni, míg Eydist maximum valami spare partos mókában.
1. Chillmaw: Ez is egy jó kis legó. Ez se op, de sárkány deckekben default kártya lesz.
Nincs túl sok önmagában erősnek tűnő neutral lap. Ez amúgy nem olyan nagy baj, remélhetőleg inkább kombinálva lesznek erősek. Nem zavar, hogy nincs új boom.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.23. 11:33:55