Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #22376 Én is jó esélyt látok arra, hogy "házon belül" maradt a nagyja, Diabloznak/HSeznek/HOTSoznak főleg, legalábbis az alapján, amit én látok a friendlistemen nekem ez tűnik valószínűnek. Ami nagyon feltűnt, hogy aki egyszer belekezd a Blizzard játékokba az hosszan ott ragad, olyan ember nem sok van a realID listámon, aki évek óta ne loggolt volna be egyik Blizzard játékba se.
Szerintem amúgy a Blizzard célja is ez, nyilván tudják, hogy változnak a piaci igények és azért hiába öntik bele a tartalmat elöregszik a WoW, az apadás elkerülhetetlen. 10 éves játékról beszélünk.... A céljuk nyilván az, hogy aki végleg abbahagyja a wowot vagy csak a következő content patchig nem fizeti be a havidíjat az addigis náluk maradjon.
Viszont nem volt és szerintem nem is lesz még egy olyan játék a Föld történetében, ami havidíjas modellel 10 évvel a megjelenése után még mindig tud 10milliós aktív account számot produkálni 1 kieg megjelenésekor. Továbbmegyek még havidíjas modell nélkül se volt. Amit a Blizzard a WoW-al leművelt az egyértelműen gamertörténelem.