• Mephike
    Azért még azt hozzátenném, hogy a Blizznek lesz gondja a játékkal, ha továbbra is piacvezető akar maradni, mert hát a vetélytársak száma folyamatosan nő, és szerintem a MtG idővel komoly ellenféllé nőheti ki magát. (A Hex-et én annyira nem ismerem, nem tudom mekkora a játékos bázisa. Erről van valakinek infója?)
    Azt is meg merem kockáztatni, hogy a HS-nek van a legnagyobb játékosállománya a Blizz játékok között. Ha meg akarják tartani a vezető pozíciót, idővel kénytelenek lesznek a kezdőket valahogy ténylegesen feljebb hozni, jobb reward rendszer, stb, stb, amit már Ti is mondtatok.
    Idővel viszont eljön az az állapot, amikor túl sok lesz a lap (2 év múlva, amikor már túl leszünk még két kalandon és még 2 booster özönön), el kell gondolkoznia a Blizznek, hogy hogyan tovább. Hasonló megoldás lesz mint a MtG-nél? Vagy kiveszik mondjuk a GvG lapokat (kimegy a GvG, bejön valami más), és megkapjuk a GvG-s lapjainkat dust formában?(Mennyi dustot adnak majd egy legendásért? 1600-at vagy 400-at?) Meglátjuk, engem viszont ez nagyon foglalkoztat még ha ez a távoli jövő és még bőven odébb van erre a válaszadás ideje.