• icyshadow
    Ahogy valószínűleg már mindenki tudja, TGT-vel jön be, hogy az aréna véletlenszerűen ad Classic/GvG/TGT csomagot. Ez a változás nem véletlen, a Blizzard is látja, hogy arénával túl könnyű volt eddig free to play játszani. Persze lehet mondani, hogy ez jobb azoknak, akiknek még nincs teljes lapkészletük (nekem sincs, classicból commonok is hiányoznak), de hosszútávon, főleg a következő nagy kiegészítő után már 25% esélyed lesz értelmes lapokat kapni.

A vicc az, hogy nerfelték a questekből bejövő goldot is. (A behozott 50 goldos questek egyértelműen ezt eredményezik, hiszen eddig 40-est simán lecseréltél, hátha 60-ast kapsz, de az 50-et nem fogod.)

Aztán kiszúrták a szemünket ezzel a ranked chesttel, ami egyébként nem rossz, de egyrészt rank 5 nem kis munka egy átlag játékosnak, másrészt a fentiekből bőven megtérül nekik ennek a néhány golden lapnak kiszórása.

Az emberi hülyeség persze határtalan. Olvastam a hearthpwn-on topikokat, amikor kijöttek a hírek a ranked ládáról és mindenki el volt ragadtatva, hogy milyen nagylelkű a Blizzard.

Persze nyilván nekik sem a fán terem a pénz és bőven van üzemeltetési meg fejlesztési költség, de én akkor is mocskos húzásnak tartom az ilyen alapvető változtatásokat másfél évvel a kiadás után.