Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #22279 Persze, hogy létezik birka effektus. Írtam is rá példát. Amit te annak hívsz, az nem az, hanem józan ész, minimális időbefektetéssel. Értelmezési problémáid neked vannak.
Az, hogy ez neked nem tetszik, az a te bajod. Meg annak a baja, aki ezen hagyja felhergelni magát, ahelyett, hogy keresne más játékot és nem ölné a pénzét olyasmibe, ami olyan amilyen. Ettől még, amit írtál baromság marad. Továbbá nem lesz a te véleményed mindenki véleménye. Ez van.
Az, hogy te azt képzeled, hogy valami kivételes tehetség vagy, azért mert sikerült bemenned rank 5 alá, még nem jogosít fel arra, hogy lenézzed azokat, akik olcsóbb paklival játszanak. Ugyanis ezt teszed, de valószínűleg fel sem tűnik neked. A vicc egyébként az, hogy mikor elkezdtél játszani, és még nem tudtál különbséget tenni mid-range és face hunter között, akkor is meg volt már ez az irritáló arrogáns stílusod.
Ez most már ott tart, hogy azt várod, hogy azért mert te fizettél ezért a játékért, akkor nehogy már olyan verjen meg, aki nem. Tőled olvastam azt a rendkívül mélyenszántó hozzászólást, hogy a Patronnal az a probléma, hogy túl olcsón hatékony. Ebből te mégis mit szűrnél le? Mert én azt, hogy szerinted, aki fizet, annak legyen hatékonyabb paklija. Nem kicsit nevetséges, főleg ha tényleg olyan büszke vagy a játéktudásodra. Ugyanis akkor nem kéne, hogy ekkora problémát okozzon, hogy van verseny még a ranglétrán. Vagy, hogy egyáltalán élet van a ranglétrán. Ugyanis az olcsó és hatékony paklik halála a játék halála is egyben. Elég rövidlátó vagy, ha ezt képtelen vagy felfogni.
A játéktudásod egyébként nem vontam kétségbe (régen igen, de okkal), elhiszem, hogy tudsz játszani, valószínűleg jobban is, mint én, többek között azért, mert a pénzedből több paklit tudtál venni és így több tapasztalatot gyűjtöttél, de közrejátszik az is, hogy engem közel sem köt le ennyire ez a játék hosszútávon.
Az, hogy szerinted a játékosok 95%-a ész nélkül másol, csak a te fejedben létező adat. Abból a minimális mintából, ahány játékossal nap mint nap találkozol, semmi ilyen következtetést nem lehet levonni. Ez mind a te fejedben van, nem a valóságban.
Ettől persze még nyilván igaz, hogy van aki nem tud játszani a paklival, amit netdeckelt. Az is igaz, hogy némelyik aggro pakli túl erős lett az utóbbi időben.
Viszont a FÉSZ is SKILL.(Ugyanis nincs olyan face pakli, amivel mindig minden helyzetben face-re menni. A mulligan is skill, a face paklinál is. A meta ismerete is skill, a face paklinál is.) Ezért vannak aggro paklik a ranglétra különböző fokain, mert van aki jobban játszik, van aki rosszabbul. Van aki látja a metát, van aki nem. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki, hogy húz. Persze, az is befolyásol 1-2-3-x meccset, de csak rövidtávon.
Az, hogy te saját paklival játszol, szíved joga. De az is 100%-ig lehetséges, hogy a kókányolt paklijaidnál egy netdeck sokkal hatékonyabb lenne. Nehéz ezt megállapítani kívülről. Lehet, hogy te a saját birkaeffektusod áldozata vagy, mert egy netdeck mellett már rég legend lennél. Kitudja.