Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #22265 "rádobtál te is a céltáblára egy nyilat"- Ezt a kifejezést még nem hallottam, így a mondanivalód sem teljesen világos.
Feltételezem, hogy a hozzászólásom konstruktív részével nem volt problémád, hanem inkább azzal, hogy felhívtam a figyelmet arra, hogy Zozo baromságot beszél? Nem tudom mit jelent az, hogy elborult, de ha ez valami szellemi kapacitásbeli hiányosságra utal, akkor elnézést és visszavonom, amit írtam.
Mellesleg volt több előzménye, nem csak az az egy "birkaeffekt" komment. Gondolom annyira nem érdekelt, amit írtam, különben feltűnt volna, hogy korábbi hozzászólásokkal való problémára is utaltam benne. Bár ez az egy, általad helyesen megjelölt hozzászólás is elég nagy hülyeség, hogy reakciót váltson ki belőlem.
Az írásom mondanivalója, ha nem jött volna át, az, hogy szemben a fórumon általában tapasztalható nyivákolás helyett, lehet ésszel is megközelíteni a rankedezés nehézségeit. Ehhez felhasználtam egy kommentet, értelmeztem a mondanivalóját és kifejtettem, hogy miért nélkülöz minden logikát. Ezután felhasználtam a komment által helytelenül használt kifejezést, hogy leírjak egy mélyebb problémát topikkal kapcsolatosan. Majd pedig adtam egy alternatívát arra, hogy hogy lehetne másképp, mások számára hasznosan reagálni a jövőbeni meta változásokra. Ez így egyben kerek egész, ha bármit lehagyok, értelmetlen lett volna, amit írok.
Erre te elsütsz egy már sokadszorra hallott (és elsőre sem különösebben szellemes) poént arról, hogy de ez egy régi pakli. Ami egyébként azért sem vicces, mert nem igaz. Ugyanis sem Fel Reaveres, sem a Hearthpwnon lévő mech mage nem az eredeti mech mage.
Szóval, bár eredetileg nem így gondoltam, lehet, hogy helyes, hogy magadra vetted az inget...