• Mitttomén
    Amíg csak a kezdők használnának face huntert meg eboldaint nem is lenne gondja senkinek, hisz akkor pont az lenne amit a többség szeretne, vagyis, hogy rank 15-25 között ellenének magukkal és no problem.
    A gond ott kezdődik, hogy annyira hatékony, hogy ez nem így van.
    Pont az előbb kaptam ki egy facehunter-től rank7-on, akinek fizetős hero-ja volt, meg jó pár arany lapja, szóval minden volt csak kezdő nem.
    De játszottam ma már rank 7-en hasonló legend hátlapos arany pala eboladin ellen is, igaz ott nyertem...

A lényeg ami már 1000x le lett ide írva, hogy az aggro deck-ek irreálisan hatékonyak.
    Minimális befektetett idő/pénz és tudás kell hozzájuk. Egyszerűen igazságtalan az, hogy a vérpistike simán agyonver 1 hét után egy több éves rutinnal rendelkező, a játékot betéve ismerő playert.
    Mondjon valaki még egy játékot amiben ez ilyen nagy eséllyel megeshet! Igen, biztos van, na ott tuti szintén megy a parasztlázadás miatta.

Azért nem panaszkodom, itt rank 10 alatt már nincs olyan ráktenger mint r15 környékén volt, előbb is jött szembe egy murloc priest, nem is értettem, ki is kapott simán.