• VladimirD
    Azon azért érdemes elgondolkodni, hogy miért nyúl sok új, kezdő játékos a gyűlölt paklikhoz. Az olcsóság és könnyű játékmeneten kívül az tény, kb ki van a f***a jó pár embernek, hogy 2 hetes játékosként olyanokkal sorsol össze, akiknek minimum a 2 legeden lap a pakliban, de inkább 4-5. Fullon epic és rare lapokkal. Persze, tudom tudom, akár basic deckkel is lehet nyerni egy legend pakli ellen, de tegye mindenki a szívét a kezére, ez azért nem olyan gyakori.

Persze, hogy egy idő után aggro-hoz nyúlok, meg facehuntert építek, amivel legalább tudok eredményt elérni, és legalább 20 alá tudok menni. Jaaaaa, hogy lejjebb majd beégek vele? Ki a pöcsömet érdekel, addigra már elvileg lesz erős deckem. Így legalább tudok napi egy boostert farmolni, vagy az árát.

Szóval köszi Blizzard, hogy az mmr olyan szar, amilyen szar csak lehet. Értem én, hogy ösztönöz a boosterek vásárlására, de koránt sem akar mindenki pénzért játszani. Majd akkor rakok bele pénzt, ha ismerem a játékot, és tudom, hogy kiegyensúlyozott játékot kapok. De egyenlőre azt látom, hogy rohadtul nem nézi sorsolásnál a deckek értékét. Vagy ha igen, akkor bekötött szemmel.

Szóval bőven benne van a keze a Blizzardank abban, hogy sokan aggro-t használnak.