Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #21897 elhiszem, hogy lent rossz, nagyon rossz, amikor jön a face, kéz a kézben az RNG-vel.
én is próbálgatom a kvázi patront (pár lap sajna még hiányzik), jó volt control pappal ügyesebb, jobb lapos control ellen úgy kikapni, hogy bejött a lap hiány, majd szépen kirakta az atom duplázó legendaryt és hát, nos, nem kellett megvárnom, az újabb laphiányból fakadó HP vesztést. Bár tény nekem ez a fajta játék túl lassú (mindent tegnapra).
És igen, nagyon jó érzés volt most golden face hunternek csúnyán elkenni a száját, mert hát, nem mech hunter ellen indult. Abba ugye ne menjünk bele, hogy mi a faszt keresett 16-ban, biztos "he is not a morning person". :)
De félreértések elkerülés véget: okkal megyek spectrebe, mert nyilván tanulni akarok tőletek, nem vitatom, hogy körökkel, bahh, fényévekkel jobban játszotok mint én, jobban átlátjátok, pl, múltkor Dave, annyira tuti silence druida paklival nyomult, hogy nekem végig fülig ért a szám.
Az sem kizárt, hogy én is duzzogni fogok, amikor az 5. körben jön a gólem aztán pápá, csak próbáljatok emlékezni arra, hogy fönt nem annyira móka, amikor szépen megvered végre experten a tutorialt, aztán R20 és hopp, látod, hogy olyan emberek ellen játszol akiknek nem kéne ott lenniük.
Szóval, szegény kezdők, rohadt rutinos face játékosok, akik nem elég, hogy lent szívatják a népet, még minket is molesztálnak. :)
De most azért mégiscsak megalapítanám a kezdő játékosok szakszervezetét és kapja be az összes nem oda illő játékos. :)