• karmacoma
    Nem értem mi a közlendőd. Az aggrot mindig is utálni fogja a játékosok többsége, mert semmi reward nincs se benne, se ellene. Annyit teszel, hogy jó, kiegyensúlyozott paklit hozol létre, megismered a divatos agresszív deckeket, és jól játszol ellene. Az egész egy kapaszkodás az asztal szélébe, hogy jöjjön rendes curve/aoe, ne burstöljön le a másik 6. körben 12 életről. A másik oldalról meg kell tanulni 1-2 dolgot rendesen csinálni és robotszerűen lehet játszani. Én nem kezdek el hosszasan gyűlölködni, de ne várj együttérzést senkitől szerintem.

Sajnos a jól összerakott aggro deckek winrate-e nevetségesen magas. A friss tierlist szerint csak patron fér tier 1-be, mellé hybrid-face Hunter és aggro pala fér. Ez nevetséges. Minden igazán szórakoztató midrange deck lecsúszott tier 2-be, control deck meg maradt kb 2. Én kifejezetten midrange párti vagyok a játék kezdete óta, ezek sajnos játszhatatlanok lettek mióta ennyire erős az aggro. Én soha nem köpködök ha összeakadok egy nyilvánvaló kezdővel, aki murlockokkal vagy más olcsó trükkökkel akar lerusholni, de 3 ugyan olyan face hunter után inkább rakom félre a játékot míg be nem telik a quest slot. Ha rank 10ig ezek jó kis gyors deckek lennének amivel lehet kapaszkodni a rewardért totál jó lenne minden, de ha ezekkel kell hajkurászni a legendet, mert szimplán jobbak mint egy handlock akkor kurva nagy gáz van.