Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #21885 Első és legfontosabb, akinek nem inge, tegye szépen vissza:
Na, napok óta csak olvasgatok, meg húzom a számat erősen, hogy mekkora jóság lesz itt, meg Kánaán meg kapja be az összes agró, mert QQ, nem tudom összehozni az atom kombómat 11. körben, mert ha beadja neki a 40%-ot akkor a 6. körben kikapok, meg különben is, nem azért játszom 2 éve, hogy holmi buzi 300 dustos hülye gyerek lealázza a 3500 dustos paklimat, vinnyognak is a pedofarm miatt, de ami jár, az jár.
Szóval, mivel én csillámpóni vagyok, ezt nem igazán érzem át, max azt látom a maradék kismillió kistársammal szívunk fent, de most majd milyen jó lesz, mert tovább libikókázhatunk. Szóval én nem tudom mi az agró aránya odalent és miért fáj az egyeseknek, hogy valakinek a zerg taktika jön be.
Itt azért halkan megjegyzem, hogy egy hiányos agrót úgy ver körbe odafent egy ügyes játékos, hogy öröm nézni.
Szóval mi is a baj srácok, odalent egy rutinos agró pariban van egy combó, late game dekkel?
Értem én, hogy jó megcsinálni a kombót, ha már ügyesen össze lett rakva a pakli, de ne már, szerintetek, attól hogy lent magabiztosabban fogtok nyerni, nekünk kezdő agróknak milyen szopóroller lesz fent, mert azért lássuk be, aki bizonytalan a képességében, de vannak lapjai, az továbbra is fel fog járni és vazelines csupor lesz a jele.
Na kipuffogtam magam. :)
KEZDŐKNEK:
erre nem számítanak, relatív olcsó, jep aggró, csak huncut, még meg sem tudják simogatni a kedvenc legendary lapjaikat odafent és jó eséllyel halottak. :) Na nem azért mert ügyes vagy, hanem mert (mint valaki bölcsen megjegyezte: face hunterre számítanak és úgy próbálnak játszani, szóval amikor leteszed az első mechet, akkor még nagyobb móka lesz, mert még azt is hiszik, hogy hülye vagy) :)
móka deck, nem túl drága, és marhára nem számítanak rá (lehet régen volt, de én még sosem láttam), nem saját ötlet, egy kezdő cimbi próbálgatta, én meg picit tovább gondoltam, lehetőségekhez képest, arra jó igazán, hogy elveszed a kedves, rutinos játékostól az anál pöcköt, megpaprikázod és hát... innen kitaláljátok. :)
Egy ereje van, a meglepetés, de az webcam nélkül is átjön.