• karmacoma
    Végre megvan egyben minden lap.
    Druid: Minden lapja tetszik az Astral communicationon kívül. A Beast tempo-midrange legitnek tűnik. Egyáltalán nem lenne baj ha nem a combo druid lenne az egyetlen játszható pakli vele. A mulch nagyon sokat segíthet a farnehezebb controlokanak.

Hunter: Hihetetlenül jó lapokat kapott. A Brave Hunter nem tetszik de az összes többinek megvan a helye. King's Elek nagyon op, a többi simán jó.

Mage: Ő kapta a legjobb Inspire szinergiát, a secret és az új poly brokennek tűnik. 2-3 lapjában benne van, hogy használhatatlan lesz.

Pala: Minden Paladin deck nagy buffot kapott. A secret és a Seal of Champ okádék lesz aggroba, midrange is sokat profitál belőlük és talán a Trainerből is, míg a control 3 nagyon jó lapot kapott. A Challenger bármelyik másik secretes hősnél elpusztítaná a játékot, Palánál nem hiszem hogy telepakolnám a deckem rossz lapokkal emiatt.

Priest: Fene tudja, nehéz megítélni. A 2 manás taunt ok dragonba, a PW: Glory szép aggro elleni lap(simán rádobnám az első lényre amit lerak). A Holy Champ nagyon tetszik, tulajdonképpen amíg a boardon van, bármikor van esély otkra egy pyromanceres kombóval. Flash Heal otk Priesbe ok, Convert majd kiderül. A legóhoz kell majd inspire szinergia, de nem tűnik jónak. A Confuse se rossz megfelelő deckbe.

Rouge: Sok fun kártya. Egyikre se mondom, hogy jó de nem merném leírni se őket. A jelenlegi deckekben nem látom a helyüket(csak a millbe), de van bennük potenciál. Undercity, Buccaneer és Cutpurse egész jó tempo lapok. Arénában tuti jók lesznek.

Sámán: Fuck yea. Úgy archetípus a totemekkel, laphúzás, heal, és egy lassú de erős legó. Mayagos Sámlinak a Destruction is használható. Szerintem lecraftolom az összes lapját, és majd próbálok kísérletezgetni. Nagyon szeretném ha beindulna ez a class. Nagyon erős lapoknak csak a totemesek tűnnek, de még nem látjuk hogyan néz majd ki a meta.

Warlock: Nem kellett neki jó lap, nem is kapott. A Ferasome Doomguard lényegében egy Bane of doom buff, talán a TKoE ami találhat helyet.

Warrior: A Taunt és a dragon szinergia is legitnek tűnik. Alextrassa bajnoka 2-ért 3-3 azért elég beteg pláne a charge-al. Az aggro deckek nem fogják szeretni.

A semleges legendek közül Chillmaw és baneék tetszenek. Egyik se auto include, elég speciális lapok. Új Boomot én nem látok. Saraan effektje lehet erős, ha jó lesz az inspire szinergia.

Epicek közül csk a Guardian kell(az viszont gyorsan).

Rare lapok közül a Master Jouster jó, a többi nem tetszik. A Fencing Coach lehet még alapja inspire kombódecknek(Garantálja, hogy legalább egyszer meglesz az effect amire építesz).

Commonban sok a jó aréna lap. A pit fighter annyira jó, hogy akár constructed pakliban is feltűnhet. Az inspire cuccokról nem merek nyilatkozni, kevés vagyok ahhoz, hogy átlássam működni fog-e. Ha lassul a meta, akkor akár a HP erősítő legó és az inspire mechanika is erős lehet. A Rider lehet néha gusztustalan, ha úgy alakul, hogy nem tudod megoldani azonnal. Pala rákúrja a Seal of Champet és 2*6 seb+divine shield. A Gadgetzan Jouster tetszik control paklikban, ahol lehetséges chow mellé kapsz egy kis infót is az ellenfél deckjéről. PL nekem sokszor volt gáz, hogy szar második kört nyomtam, mert zoora készültem handlock helyett.