• DasIsFuck
    Szóval 20-as szintől nem tudok lejjebb esni?

Írt az eggyik tippben egy olyat, hogy ha elérem a rank 20-at a szezon végén valami kártyát adnak jutalmul, akkor ezt megkapom ha egyszer elérem a 20-as szintet?:D

Nos játszogattam most és a napi questeket legalább megtudtam csinálni 3 győzelem,40 ellenséges minion megölése, kaptam egy druida/hunter 2 wint is.
    Össze is raktam egy druidát, de nagyon nem működik még így(mage-en kívül semmivel nem játszottam még egy gyakorló csatát sem:D)

Vannak olyan paklik amik ellen már az első körbe látom, hogy esélytelen.
    De úgy en block ha nem jönnek megfelelő comboba a lapjaim nem sok esélyem van:D

Volt egy olyan meccsem egy paladin ellen amit egy ideig tudtam tartani, aztán olyan legendary parádét rendezett, hogy minden erőforrásom felemésztette, a flamestrike meg cseszett feljönni, mikor már csak ilyen 11 lapom volt minden körbe reménykedtem, hogy na most, de nem.
    De a végén nyertem, mert lent maradt neki egy ilyen 0 4-es laphúzós lénye és hamarabb kifogyott a paklija, minthogy ki tudott volna végezni.

Az aranyamat költsem el boosterekre vagy esetleg az aréna megéri?
    Még nem mentem le az ingyen arénám, ott mindenképp kapok jutalmat vagy csak ha pozitív mérleget érek el?
    Boosterek kapcsán pedig melyik packból érdemes vennem elsősorban?