Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
VladimirD #21240 Sziasztok!
Kezdőként, pár kérdésem lenne. Gondolom már ezerszer meg lett válaszolva, de hát ennyi oldalt vissza olvasni...
1. Dust gyűjtést hogyan érdemes betervezni? Arra gondolok, hogy rakjam csak félre mindig és várjam ki amíg tudok venni legend lapot, vagy menet közben izmozzam fel a paklikat rare/epic kártyákkal? Így később jön össze a legend, de menet közben talán hasznosabb/erősebb az adott paklim ha vannak benne rare/epic lapok?
2. Shaman - Druid paklik felé hajlok. Egyenlőre a többi nem is igazán érdekel. Ha betöröm a többi hőshöz tartozó lapokat és shaman/druid lapokat craftolok, egy életre elvágom magam és soha nem fogom utolérni magam, vagy jó időre éppen elég lesz értelmes s/d paklit összerakni? Ráérek utána majdnem nulláról építeni a többi paklikat?
3. Blizzard MMR rendszere nem veszi figyelembe ki milyen lapokat használ? Rare/epic/legend... Kezdőként természetesen legend lapok nélkül, lvl 20 rankeden sorban jönnek az olyan ellenfelek akiknél nem ritka meccsenként a 2-3-4 legend lap is, illetve fullon rare/epic lapokkal. (Megjegyzem ezt főleg éjszakai meccseknél vettem észre)
4. Itt fel is merül még egy kérdés, bár ez lehet csak össze esküvés elmélet. Tapasztalta valaki, hogy kora reggeli meccsek sokkkkkal könnyebbek? Esküszöm, reggelente 3-4-5 zsinór nyerés van, és alig vesztés. Esti, éjszakai meccseknél abszolúte de fordítva. Ezt már akkor is tapasztaltam mikor Might & Magic-el játszottam. Vagy ez csak nekem újdonság?
Előre is köszönöm.