40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Lehet Fake de az új warlock lap 4 mana 1/1 és ha meghal megidézi önmagát. -
Negritis #21274 sajnos a blizz is ...
-
Negritis #21273 amaz trollkodik :D -
Ez a lap tetszik :) -
KT? -
Negritis #21270 én inkább ysera, emperor-t gondolom instant tauntnak
a juggler-t még lehet büntetni acolyte vagy igb kirakásával ahogy a cleric se gond ha nem éli túl azt hogy üt -
Egyébként egy csomó lapnak van taunt képessége, még akkor is ha nincs ráírva. Knife Juggler, Northshire Cleric, -
Negritis #21268 jah igen aki arénát szeretne nézni
cherrywarrior
erre most épp rankedezik -.-""
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.10. 17:49:56 -
Negritis #21267 érdekes lap, ha 1x is sikerül ütni vele hőst akkor már value sztem
addig meg early taunt :D -
Nem! Több oldalra is felkerült mint hivatalos kártya. -
hawkie22 #21265 Ez fake, ugye? :) -
-
Negritis #21263 Amaz épp control palát játszi, ha valakit érdekel
rank 6on -
figyelmetlen vagy :P -
dehát azt nehéz -
1Darton1 #21260 Sokat segít, ha elolvasod a kommentet, mielőtt reagálsz rá. -
Nekem a Szkeleton Nájt :D -
Negritis #21258 mondjuk Saraad az instant craft lesz nálam kb :D -
ja hát eszembe se jutott ez a mágius megvalósítható kombó :D
-
Negritis #21256 nem tudom hogy egyáltalán fejlődtem-e :D nézem a streameket és az alapján tudok szituációkat elemezni
viszont játék közben ezt néha kihagyom mer minek :D -
1Darton1 #21255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
másban jók. nem többre kell értékelni, csak olyan paklit játszani amibe egyikmásik jó.
Normális midrangebe 2 rockbiterrel boom mellé mindkettő jó pl -
Kolentelo az új ukrán mobilcég neve? :D -
Majd priesttel nyomsz rá egy shadowflame-et :D -
én is megnézném hová fejlődtél, mert olyan szintű elemzéseket, meg meccsleíró tanításokat látok, hogy el se hiszem h nem kolentelo vagy :D -
thefuck?
Druid megkapta a sámán epic spellt? -
Malarki #21249 Amúgy jó lenne, pár meccset biztos megnéznék. :D -
Negritis #21248 amúgy ha nem lenne levegően a kieg akkor jóval kevesebben recskáznának ott :D -
"pedo tanya"
-
Renegade #21246 bár még én is csillámpóni vagyok, azért véleményem még van:
ne törj be lapokat, érdemes legalább minden kaszthoz, de legalább a feléhez megtartani pár jó lapot, ha más nem a questek miatt
hétvégente is jobban lehet haladni, mert akkor több a koca, pl aréna szerencsésebb akkor.
lvl 18-20: aka mocsár, pedo tanya, stb, sok pro játékos ide jár fel kicsiket alázni, mert így jobban pörög az arany, meg mert gyorsabban meg van a gold hero (a másik 3 mellé), ezek 90%-ban optimálisan összerakott deckek, 25% win rate itt már bizony pezsgő bontás kezdőként, az alatt meg választott tömény. -
Pure luck :D -
Negritis #21244 majd streamelek megint,jó? :D priest ellen kb 20/4 a mérlegem és dudu-t is ált verem
nem tudom mit csinálok, de múlt hónapban kb rank 6ig mentem vele ilyen 60%al -
Negritis #21243 1 a lapok betörése mindig érdekes kérdés, általános javaslat hogy mindig csak annyi lapot törj be amennyi feltétlen kell hogy lecraftolj 1 lapot vagy adott decket
legend craftolás is fogós kérdés mert Murphy törvénye hogy lecraftolod és utána kész vége
én azt mondom hogy ha akarsz egy adott deckel játszani akkor ahhoz craftold le a lapokat amiket tudsz és ., egyébként meg halmozd a feles lapokat amit be tudsz majd törni
2. ha megtetszik a játék és járnál versenyre akkor később nagyon fájó lesz újra lecraftolni/kinyitni a lapokat. úgyhogy én azt javaslom NE törj be olyan lapot amiből nincs legalább 2, régen gyengének tartott lapok tudnak felértékelődni 1-1 új decktípus/kombó bejövetelével (lást a stealth tigris)
3. az mmr szar, és nem nem vesz figyelembe semmit ha casualt játszol
ha rankedet akkor pedig azok közül kapsz valakit aki közel van hozzád rank 20 19-21 de rank 5n már jöhet legend is akár :D
4. nem feltétlen összeesküvés elmélet, szimplán csak korán reggel vagy másik időzónából játszanak
vagy olyanok akik meló előtt tolnak párat és hasonló
éjszaka meg a sok diák/kocka tolja akik azért jobban vágják mint aki minden reggel tol pár órát
aztán ki tudja mennyire van igazam
-
Malarki #21242 Na ha kedvenc decked akkor mond már el hogyan lehet ezzel meccset nyerni :D Mostanában ezt próbálgatom, de hát szerintem rémes, nem tudom hogy lehet ez most top pakli. Aggro ellen lassú, control ellen gyenge.
Druid, priest esélytelen, control, patron wari esélytelen, facehunter szétszed, handlock megaláz, az aggro palát és a zoot talán meg lehet vele fogni, de ahhoz is tökéletes húzás kell.
Szóval mégis mit kell ezzel csinálni hogy ne csak idegbajt kapjak tőle? :D
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.08.10. 12:48:50 -
Negritis #21241 nope
turn 1 coin-innervate - innervate - loot horder - astral communion
gg :D -
VladimirD #21240 Sziasztok!
Kezdőként, pár kérdésem lenne. Gondolom már ezerszer meg lett válaszolva, de hát ennyi oldalt vissza olvasni...
1. Dust gyűjtést hogyan érdemes betervezni? Arra gondolok, hogy rakjam csak félre mindig és várjam ki amíg tudok venni legend lapot, vagy menet közben izmozzam fel a paklikat rare/epic kártyákkal? Így később jön össze a legend, de menet közben talán hasznosabb/erősebb az adott paklim ha vannak benne rare/epic lapok?
2. Shaman - Druid paklik felé hajlok. Egyenlőre a többi nem is igazán érdekel. Ha betöröm a többi hőshöz tartozó lapokat és shaman/druid lapokat craftolok, egy életre elvágom magam és soha nem fogom utolérni magam, vagy jó időre éppen elég lesz értelmes s/d paklit összerakni? Ráérek utána majdnem nulláról építeni a többi paklikat?
3. Blizzard MMR rendszere nem veszi figyelembe ki milyen lapokat használ? Rare/epic/legend... Kezdőként természetesen legend lapok nélkül, lvl 20 rankeden sorban jönnek az olyan ellenfelek akiknél nem ritka meccsenként a 2-3-4 legend lap is, illetve fullon rare/epic lapokkal. (Megjegyzem ezt főleg éjszakai meccseknél vettem észre)
4. Itt fel is merül még egy kérdés, bár ez lehet csak össze esküvés elmélet. Tapasztalta valaki, hogy kora reggeli meccsek sokkkkkal könnyebbek? Esküszöm, reggelente 3-4-5 zsinór nyerés van, és alig vesztés. Esti, éjszakai meccseknél abszolúte de fordítva. Ezt már akkor is tapasztaltam mikor Might & Magic-el játszottam. Vagy ez csak nekem újdonság?
Előre is köszönöm. -
druid
turn 1: innervate + innervate > Nexus cahmpion maraad
turn 2: hero power > ancestor call
turn 3: coin + ancestor call > kézből megy Aviana
gg -
Negritis #21238 mondjuk a másik szépség az a volt hogy hunter nem szedtem le a slyvanast handlockal csak kiraktam tauntolva a 4/6 4/7es drakeket
erre faceless + feign death és ott vagyok letolt gatyával :D -
karmacoma #21237 Ejj a régi szép reincarnate idők. -
Negritis #21236 loatheb nem csak mage ellen jó :D
ha van kint 3-4 lényed akkor kirakod és biztosítod hogy nem jön "turpisság" ami leszedi
maga az 5/5s test sem rossz alapból, ha midrange irányba mész akkor főleg
amúgy én a midrange huntert szeretem egyik kedvenc deckem