Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Marcsak azert is, mert gyors meccseket lehet menni. Annyira nem is unalmas mint sokan gondolnak.
Paladinnal mentem meg jopar kort. Ugy vettem eszre, hogy mukodik. De a sima paladin. Nem rz a dragon kutyvalek 😊
rank13 vagyok, de itt mintha beallt volna a mezony mage es warlockra. Huntert elvetve talamni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 13:33:52
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 11:48:16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szóval h a trollok a neten hogy rendezik le az mindegy, nálam mindenki nyert kb.
Ha Reynad nem hülyéskedik a priesttel, mechmage-el ő is odaérhetett volna.
A következő történt:
- Forsen rank4 3csillagon áll
- hirtelen a kommentátorok közlik, hogy a csillagok nem számítanak (ami hatalmas baromság lenne szerintem), csak a rank, ezzel a Forsenboyok telespammelik a donationt és a chatet
- Forsen bepánikol (ketten is rank5-ön rajta kívül), kábé 5-10 percig szaladgál körbe-körbe, hogy megérdeklődje, mi az igazság
- 5-10 perc alatt egy offline tornán nem talál egy kompetens embert se, aki pontosan tudná a szabályokat, nókomment
- tanácstalan, elkezd gyorsan játszani, veszít két csillagot, rank4, 1csillag
- ekkor közlik a szervezők, hogy mégis számítanak a csillagok....
- végül rank4 1 csillagra ér Savjz is, döntetlen
Annak ellenére, hogy Savjznak szurkoltam úgy gondolom, igazságtalan lenne, ha nem kapná meg mindenképp Forsen is a fődíjat, ami azért nem kevés pénz. Játsszák le a BO3-at, jó móka lesz, de kapják meg mindketten a fődíjat, szerintem. Az ASUS pedig levonja a főszervező jutalékából az így kiesett összeget, mert ez elég szégyenteljes befejezés volt..
Reynad bohóckodott egy jót, Kungen elfáradt Forsen vs Savjz 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Közben Savjz és Kungen lehet befogja Forsent. Rájátszás lehet, mert elvileg nem számít egy rankon belül kinek mennyi csillagja van.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.05.02. 21:19:20
én most indultam meg ladderen duduval és elég macerás 😄
asszem ez a hónap a rank 19-20 körüli farmolásról szól majd 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ez nyilván egy sokgyerekes családos workaholic politikai aktivistának nem fog menni, de szerintem gamer viszonylatban olyan nagy kockaságot nem feltételez.
Lapokhoz pedig annyit, hogy ha tényleg kevés az ember ideje érdemes aggro deckkel csinálni, azok pedig általában olcsóak. 1-2 drágább lap kellhet bele, de ha tényleg a legend a cél, akkor az disenchanttal simán megoldható.
Szerintem egy potenciális legend deck ha valakinek tényleg csak ez a célja 1 hónap alatt simán összehegeszthető, vannak 1000-1500 dust körüli jó aggro deckek.
Mondjuk szerintem nem érdemes erre hajtani, csak arra akartam kilyukadni, hogy akit érdekel, simán vágjon bele, mert egyáltalán nem csak az időmilliomos burzsujok úri hóbortja, sőt...
kungen és forsen is 1-2 legendet használ 2naponta nyitsz egy paklit -> 2 hónap alatt megvan rá a dustod és akkor még nem is mentél arénázni
budget aggro deckekkel mennek + adventure lapok ha célirányosan 1 típusú deck felépítésére játszol és alárendelsz neki mindent akkor ez az eredménye
de persze ha valaki játszik heti 10 órát akkor nem fog könnyen idáig eljutni, de aki annyit játszik az nem is tervezi a legendet (ha mégis rosszul gondolja sztem)
persze egy casual player nem fog idáig jutni, de ha valaki most kezdi és komolyan gondolja (nax-brm megvétele cashből komoly commitment) akkor annak hasznos útmutatók ezek a "módszerek"
persze fasza a sírásod megint, csak 2.án kicsit más a ladder teteje is, sztem pl 15.én már legend környékén lennének
Magasabb színvonalhoz az már édeskevés, de gondolom ez nem is elvárás senkitől.
Nem igazán értem, mit szeretnél a játéktól, ami máshol annyira egyértelmű, csak itt nem.
Ha ezt elosztod 30 napra és figyelembe veszed, hogy az ember nem rank25ről indul és nem kell minden hónapban újra kifarmolni minden lapot....
Én most direkt visszakerestem, mit írtam erről annó, de jól emlékeztem, hogy nem kellett hozzá sok idő, egészen konkrétan egyetlen egy viszonylag szabad hétvége elég volt arra, hogy meglegyen a legend rank5-ről, rank5-ig meg sima dailyzéssel, esetleg 1-2 néhány órás sessionnel eljut az ember, ha komolyan veszi.
Sőőt, még az a hétvége is olyan volt, hogy szombaton és vasárnap is dolgoztunk a ház körül pár órát, vasárnap koradélután pedig már pezsgőbontás volt. 😊
nyílván ez kb 1 hónapnyi játék amit most tolnak és nax/brm sokat dob de ettől még pont hogy nem kell minden legend ha célirányosan játszol
Ha ez a kérdés: igen, 24 óra játékidővel egy üres accounttal nem lehet legendnek lenni, de aki ilyenre számított annak nem való a multiplayer. Nincs a világon az az online játék, amivel 24 óra után az élmezőny tagja leszel, akár freetoplay akár nem.
Persze az is közrejátszik, hogy a két favorit classt nem játszhatják.
miracle rugó, otk sámán is használja
nekem tetszik a rajzolása is, és nem dobnám ki lehet hogy lesz valami deck hozzá bár kétlem
viszont heroicokhoz néha hasznos 😄