• Zickler
    Én lassan 5 éve játszok, ez idő alatt nem tudom mennyit költöttem a játékra (őszintén szólva félek megszámolni). Ebből a pénzből kivétel nélkül csak skineket vásároltam, mert minden más amire valaha szükségem volt, lazán meg tudtam venni a játékbeli fizetőeszközből. Az olyan boosterek amik segítenek hogy gyorsabban juss hozzá egy-egy kívánt karakterhez, szerintem semmit sem ártanak, kifejezetten fair dolgok, semmi játékbeli előnyt nem biztosít használójuknak.

Mint azt már jóőáran tudjátok Hearthstonezni a megjelenés napján kezdtem, és egyből belevetettem magam az arénába (hála Trumpnak). És egész gyorsan megtanultam a csínját bínját. Sose éreztem unfairnak, sose éreztem hogy hátráyban vagyok, csak azért mert nemrég kezdtem. Tudtam hogyan kell sikeresen játszani arénában és csak ez számított. Szerintem bőven 2 500 aréna win felett voltam, mikor először nekiálltam a Consructednak, ami először nagyon nehezen ment. Szerencsére az összekuporgatott dustom segített lecraftolni bármilyen paklit amit szerettem volna, így bármit ki tudtam próbálni (kivéve a CW... arra sokat vártam hogy minden meglegyen hozzá :D).
    Én kimaradtam ebből a "Rank 20-n lefarmolnak" dologból, de így látva a mostani kezdőket, azt hiszem megértem a problémájukat. Nem mondom hogy a Blizzardnak szórnia kéne mindenfelé a pakkokat, mert az elvenné az egész kártya gyűjtögetés koncepcióját, de ugyanakkor szívesen látnék egy direkt kezdő számára készült laddert, vagy egy olyan PvE-t ahol a kezdők pl. bónusz jutalmakat kapnak (najó... ez nem biztos hogy működne). Mert így attól tartok hogy a HS is előbb utóbb arra a sorsra jut mint régi kedvenc játékom, az MNC, ahol volt kb. 300 aktív játékos, és az ingyen hétvégéken pedig halomra farmoltuk magunkat a játékot kipróbáló játékosokon, így elvéve a kedvüket a játéktól.

OK... így visszaolvasva nem tudom hogy mi köze van ennek ahhoz amit írtál... de akkor is neked válaszolok :D