Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #21094 hát első körben nagyon egyett tudok érteni Zozoval, hatalmas előny úgy játszani a kicsik ellen, hogy ekkora lapelőnyben vannak.
Mephikének (Spurika? :D jó biztos nem), is igaza van ide kitartás nagyon kell, mert tényleg sokan járnak fel "20-ba" farmolni és nagyon frusztráló tud lenni (nálam ez nagyon dühítő, alávaló húzás a Blizardtól) , hogy 10-ből 8szor nagyon elvernek. Ne kövesd el azt a hibát amit én, hogy betörtem a watch and Learn questet (az a legjobb), mert üres volt még a friend listám.
Szerintem:
Vidd végig a tutorialt, nézz meg egy arénát, egy kocsmai verekedést
bontsál boostereket.
Itt nagyjából halvány lila fogalmad lesz arról mi tetszik, ennek fényében nyisd meg az egyik adventure-t, pénzért, lehetőleg azt ami olyan lapokat ad, ami jó lesz a játékstílusodhoz.
hizlald a napi küldiket (ha teheted sose csinálj meg egy 40-aranyasat se).
hónap elején ne rankelj, kivéve a fő kariddal, nyilván ez a pakli is sok helyettesítő lapot fog tartalmazni, de lesznek sikereid. Meg ráérzel a paklid ritmusára.
Törekedj a szinergiára, legyenek egymásra épülő lap párjaid.
a kocsmai verekedés nagyon jó, ott meg tudod csinálni a napi küldiket.
Ha már van egy-két jó lapod, akkor vidd végig a tutorialt experten, nem olyan nehéz, de +100 arany.
Minden kasztot vigyél el 10. szintig, egyett minnél előbb 20-ig.
Aréna nagyon jó, megtanít jól játszani, ha hibázol akkor szinte biztos, hogy veszítesz, jó barátod az arenavalue.com, de nem szentírás, néha a rosszabbnak mondott lapot kell választani, hogy passzoljon a pakliba.
Ha szereted az agro stílust, akkor már előnybe vagy, mert azok elég olcsók, kicsit favágás, de egy időő után már csinálhatsz más paklit is.
Vannak nagyon jó lapok az alappakliba, azokat használd amíg nem jönnek jobbak, pl Yeti, Ogár (a 6 mannás), azok is jók, akik társat hoznak magukkal.
tecső videók, még több tecső videó, ó és tecső videók, akkor lesz igazán jó, ha már beleraktál pár órát a játékba, mert akkor könnyebben megérted mit miért csinálnak.
Xanax, Rivotril, mert tényleg lesz sok kudarc az elején, de ha először benézel 10-be akkor majd nagyon fülig ér majd a szád :)
Járjál ide sűrűn sirdogálni (mint én), a panaszkodás nyugtatólag hat és lehet visszamenni játszani. :)
jaj de csapongtam, sok benne az önismétlés, sry :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.08. 20:03:36