Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #2049 Na, jó lett a net, gyorsan mentem még párat, csak nyertem, win streakkel mentem rank5re.
Az utolsó momentumot el kell mesélnem, mert az hatalmas volt. Aggro hunter volt ellenem, 1 lap volt a kezében, alig volt HPm, neki egy panthere kint. Következő körre lethalom volt alakir+rockbiter és doomhammerrel, de féltem tőle, hogy nem élem meg azt a kört. Mivel a saját körömön nem volt mit agyalnom, lényt nem tehettem ki unleashtól való félelmemben (alakirt nem tudtam, mert overload volt), spellem pedig csak 1 hex volt, amit a stealthelőjére nem tehettem rá, ezért elkezdtem az ő lapjaival matekozni.
Nem részletezek mindent, már nem is emlékszem pontosan, mert nagyon sok dolog volt az asztalon, de a lényeg, hogy kiszámoltam, hogy 2 kill commanddal, unleash+timberrel biztosan megcsapna, azok ellen nem tehetek semmit, de unleash + abusive serg.-el pont 0-ra vinne le. Lehexeltem hát a SAJÁT flametongue totememet, hogy legyen +1 tauntom és.... valóban az a 2 lap jött és túléltem és megnyertem, így lett meg win streakben a rank5. :)