• Pio
    Nekem is a warrior control deckemben van Baron Geddon és szerintem oda is illik. Illetve nem tudom, hogy ezt controlnak mondják-e, de úgyis mindenki össze-vissza használja ezeket a szavakat. :)
    Nálam control deck az, ami a játék elején kontroll alatt akarja tartani a boardot, hogy ne szaporodjon el az ellen és a végén a 8-9 manás lényekkel bedarál mindent.

Szóval a lényeg a lényeg, hogy van ez a warrior deck, amiben olcsó lény kizárólag armorsmith, acolyte of pain és esetleg frothing berserker szokott lenni, ezeket kiteszi laphúzásra, armornövelésre, vagy hogy 1 veszélyesen nagy sebzésű olcsó lényt összehozzon és ezen felül csak sebző spellekkel (whirlwind, cleave, slam, shield slam ( + shield block), cruel taskmaster, inner rage) dolgozik, illetve melákokkal (alexstrasza, ysera, ragna, grommash). Ide nagyon passzol geddon, mert az aoe-je proccolja az armorsmith-t és az acolyte-ot is, de egyiket se öli meg, plusszsegít kontroll alatt tartani az asztalt. Ezzel a paklival olyan is volt már, hogy egyenesen 2 baront csináltam faceless manipulatorral és ez volt a győzelmem kulcsa.

Más pakliba én se érzem úgy, hogy passzolna.