Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
De miért ennyire fontos az az 50 pakk kártya? Eddig egy olyat sem láttam ebből a kiegészítőből, amit azonnal lekraftolnék vagy megvennék. Sőt eddig az egész olyan hatalmas összevisszaság nekem. A Naxx-nak, GvG-nek és BRM-nek volt valami sajátos stílusa is (a kártyák megjelenésében is), ennek az új valaminek meg semmi. Sőt, 1-2 kártya úgy néz ki, mintha még valami tervezőasztalon lenne az Artwork. Egyik-másik art eléggé eltér az aktuális játékban található kártyák artjaitól. Persze van, amit eltaláltak és tökéletesen hozza a HS Art vonalat, de van néhány, ami picit idegenebb. 45 euró meg kész rablás ezért kérni. Én nem akarlak lebeszélni, de annak a 45 eurónak jobb helyet is találsz! Ennyi pénzért már teljes játékokat dobálnak (Steam leárazásban meg maga a kánaán, ha ennyi wallettel indulsz), nem pedig kártyákat (50 pakkból javarészt ugyanazokat fogja dobálni)... Még, ha valami Adventure lenne, de nem az, sőt ennél még a GvG is összeszedettebb volt. De nem írom le előre, viszont érződik a Blizzard kapkodása és siettsége. Azt sem értem, hogy a bejelentéssel miért nem lehetett megvárni a GamesCom-ot? Mert ott is kint lesz a HS! Most ott mit fognak bejelenteni, 3 új skint fejenként 9 euróért? Tejelj mégtöbbet, ha rajongó vagy?!
Ahhoz képest, hogy ez volt eddig a leghájpoltabb kiegészítő (a kis körlevéllel) egyelőre nem hozza azt, amit elvártam. Mondhatni nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 12:42:44