Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #20069 ömlesztve:
thx srácok, sajnos nagyon kevés lapom van, pl tegnap este lett meg az első fegyver (ami +1 attackot ad), secretből is csak az alap fire van egyelőre, viszont dobott egy lootert, szóval végre le tudtam cserélni az engit.
Szóval sok lap kényszerből van csak benne, meg láttam, hogy régen ütősebb volt az undertaker, lehet le kéne őket cserélni.
Mi a gond a cobraval? ok, nem igazán látom másnál (gondolom okkal), egyszer megmentette a seggem egy másik face ellen. :)
Mi a gond a Tallstriderrel? 5/4 beast, az a kis noob fejemnek elég vállalhatónak tűnik.
Tegnap egész sok mindent láttam, végre megismertem, milyen a handlock, mondjuk el nem tudom képzelni, hogy önerőből játsszam (gyűjt-gyűjt, leszed, gyűjt, mindent kirak), az én szemembe sokat elmond, hogy egy handlock tudott csak elpicsázni.
Viszont továbbra is le a kalappal a játék előtt, egy piszok olcsó paklival meg lehet fogni talicskányi dustot. Lehet sokan nem kedvelik a face-t de nekem nagyon bejön, ez az első perctől rámászni és nem hagyni élni. :) A másik meg a pap, hopp szedjük le, hopp add ide, nem kell az neked, lehet szeretem bosszantani az embereket :)
A budget pakliból mindösszesen 10 lap hiányzik :)