• Pio
    Túl nagy kombók nincsenek benne.
    Van doomhammer és alakir a rockbiterre, hogy windfuryval üthessem, flametongue totem, csomó overloados spell, hozzájuk unbound elemental, spellpower növelésre azure drake, bloodmage thalnos.
    Olcsó lapok, alakir az egyetlen 8 manás, a többi 6 vagy kevesebb, de egyáltalán nem rush deck, az elején inkább spellezni szoktam.
    Sok a spell, ezért tettem bele 1 gadgetzan auctioneert is, amit tartani szoktam sok manáig, hogy amint kijátszom 2-3 lapot húzhassak is vele, laphúzásra van még 1 mana tide és nat pagle.
    Hex, earth shock removalnak.
    Heal nincs benne és hiányzott, de inkább 2 argus mellett döntöttem.
    Rush ellen feral spirit, aoe villám.
    2 lapot mindig változtatgatok, most épp 1 argent squire 1 forked lightning rush deckek ellen, de az a két lap volt már minden. :)
    És persze 2 fire elemental, best battlecry ever. :)

Murloc lockot még nem tudtam verni vele, de ehhez az is kellett, hogy eszméletlen jól kapja a lapokat, 5 ilyennel csatáztam, 1-et nyertem, a másik 4 az 5.-6. körben kiütött.
    Mágusokkal van még gond, mert nincs heal és agyonlövöget pyroval és társaival, amíg iceblockban csücsül, kétségtelenül a legidegesítőbb decktípus ez a mágusos folyamatosan befagyasztok mindent meg iceblockolok és közben agyondurrogtatlak, de szerintem túlságosan épít néhány lap felhúzására, ezért nem próbálkoztam vele.
    A mostanában nagyon divatos Reynad-féle warlock aggro paklit egész stabilan megfogja (de azért counternek nem nevezném), aggro paladint szintén, control paklik ellen tudni kell spórolni a removallal és úgy le tud menni, a mostanában olyan divatos ~15-20k arcane dustot igénylő warrior controlt eddig mindig megfogtam.
    Priest ellen elég random, most egy olyan meccsem volt, hogy a papnak elfogytak a lapjai, nem tudott kinyírni, 8 HP-n voltam, ő 1-en, ha passzolt volna nekem csak passzolni kell, fatigue miatt veszít. Erre csakazértis elnyomott egy 3-at sebző shadowform kasztképességet s egy Ysera-s mindenkibe 5-öt aoe-t, hogy döntetlen legyen. :D
    Reynad-féle warrior aggroval és aggro hunterrel nem is találkoztam a nap folyamán, pedig azt hittem, divatosak.

Ami biztos, hogy eddig rank11 volt a legjobb eredményem és most rank9en ücsörgök, ami persze még mindig nagyon messze van az élmezőnytől, de nekem mindenképp előrelépés.