Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Dreadshade #19097 Persze Malygos csak az egyik win condition lenne. Igen tetszetős a deck, a sok mage közül ami szembe jött velem ez keltette fel egyedül az érdeklődésem. Igazából így elgondolkoztam, hogy milyen más Mage decket lehetne csinálni, de hát ennél ötletesebb nem jutott eszembe. A többi meg ilyen Flamewakeres aggro akármi vagy Meches szokott még lenni. Esetleg valami Teljesen Secret Mage-be gondolkodtam egyszer amiben van Etheral Arcanist meg ilyenek, de hát gondolom nem lenne életképes :D Bár néha azt vettem észre, hogy a meglepetés erejével is lehet nyerni ebben a játékban pl Van egy controll hunterem, amit szinte magamtól raktam össze már régóta meg van egy Velen/Malygosos/Mind Blastos priestem is amit szintén nem néztem le netről. Jó nem állítom, hogy én találtam ki ezeket a deckeket, mert biztos már előttem valakinek eszébe jutott és meg is csinálta a jobb verzióját, na de a lényeg amit akartam írni, hogy sokszor annyira nem számítanak rá és nem játsszák körbe ezeket, hogy többször volt már rá példa, hogy simán nyerek velük akár sorozatban is :D