• Dreadshade
    Thx! :D Nem is az a baj, hogy nem menne fejből. Csomó decket összeraktam net nélkül, hisz látod most is linket keresek, mert nem feltétlen nézegetem ezeket a deck oldalakat. Igazából azért kéne mert nemtudom, hogy most megéri 2 doomsayert lecraftolnom, esetetleg 2 pyroblast is kell? vagy a Blizzard spell lapból is csak 1 van lehet abból éri meg 2 db. Szóval értem én, hogy mit mondasz és nincs semmi gond :D Szóval max ötleteket szoktam így más deckekől venni, többi részét saját száj íz szerint rakom mindig össze és/vagy látom mit nyomatnak rankeden ellenem abból is lehet tanulni ötletet lesni. Annyira nagy meta player se vagyok, mondjuk rank 5-ig sikerült csak így magamtól eljutni :D gondolom nem valami nagy cucc addig elmenni, de nem is ez a lényeg most :D Na de akkor itt kérdezem meg: Pyroblast, Blizzard, esetleg Cone of Cold-ból érdemes berakni többet mint 1-et? Cone of coldba nem vagyok biztos, hogy egyáltalán kell-e, mert kb a frost nova is majdnem ezt tudja és az jobb doomsayerrel gondolom.