• Pio
    A játékosok gondolatvilágának legnagyobb titka számomra még mindig az, hogy miért játszik valaki casualt rampdruiddal/patronwarriorral/tempomage-el/handlockkal/facehunterrel/satöbbi.... Szóval kompetitív, legendre simán, kényelmesen alkalmas deckekkel.

Annyira jó lenne, ha a causal mód tényleg játszótér lenne fun deckek tesztelésére.

Én nem hiszem, hogy egy standard zoo locknak például olyan marha nagy élmény casualban legyőzni a 30 legendarys fun deckemet úgy, hogy én még ki se játszottam semmit chon kívül.

Az, hogy daily/gyakorlás miatt van ott számomra azért fura, mert miért ne gyűjtenéd dailyvel párhuzamosan az 500 wint is, gyakorolni pedig rankeden sokkal jobban lehet, mert ott tuti, hogy minden deck kompetitív lesz, amivel szembe kerülsz.

Na mindegy, a lényeg, hogy funoltam egy picit az itt (vagy a másik topikban?) emlegetett 2 deckkel, a 30 legendarys deck kompetitív deckek ellen életképtelen, összesen 1 control warriort tudtam megfogni vele, de végül az is bukó lett, viszont a minden "secret" lapos mage-el simán be lehet húzni 1-2 meccset, az Ethereal Arcanist egész jól el tud sülni néha (pláne, ha a portalból master of disguise jön :D ).

Viszont a tapasztalatom az volt, hogy az összes casualban szembejövő deck kompetitív, netről lopott versenydeck, fun deckkel érdemben játszani megkockáztatom, hogy jelenleg már csak rankeden lehet rank25-20 között. Ha nem így lenne nagyon élvezetes lenne ez a fajta funolás, így viszont nem az igazi.

Azért ha tudtok még hasonlóan fun deckeket ne tartsátok magatokban, szívesen kipróbálnám. :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.06.27. 23:46:55