Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nem az a baj, hogy okosabb ellenfeleket sorsol a gép ellenem (mert tényleg nem okosabbak), hanem az, hogy kapásból Deathrathle-s, meg taunt/shield, meg mittudomén miféle buffoló minionokat dobál ki az asztalra.
Én pedig a basic paklim mögül csak pislogok kifelé, hogy akkor ezt most mivel lehetne ütni (semmivel, nyilván). És bónuszként egyszer csak előveszi Illidant. Vagy valami hasonló kaliberű lapot.
Hát ez marhára nem mókás.
Egyébként az ezelőtti hétvégén (szinte egész hétvégén toltam) azért váltottam Rank 19-ről Casualra, mert 90+%-ban erősebb paklival rendelkezőket sorsolt. Így Casualban már kb csak 70% az arány. Hát szuper :)
Költeni semennyit nem vagyok hajlandó. Az, hogy a pénzemért kapok valami random lapot, az nem az én világom.
Általában megcsinálom a napi küldit, és ennyi (idővel sem vagyok hétközben eleresztve). Azaz kétnaponta nyitok paklit. Így elég soká lesznek ütőképes lapjaim, tudom. Lehet előbb megunom az egészet, minthogy legyen akár egyetlen valamirevaló paklim.
Viszont, ha azonos képességű paklit dob ellenem a sorsolás, akkor tényleg móka a játék, még akkor is, ha esetleg vesztek.