Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #18178 Minden érvemet alaposan megkerülted, és csak azt hozod fel vitaalapnak, hogy miként kell játszani facehunterrel. Ami egyébként nem is volt a beszélgetés része, csak mellékesen említettem meg. Én elmondtam, hogy a tapasztaltabb játékosok nem csak taunt esetén trade-elnek, nekem mindegy, hogy elhiszed-e vagy értelmesnek tartod-e. Mivel a játék tele van véletlen eseményekkel, szinte bármivel, bármilyen módon képes vagy nyerni, egyedül a hatékonyság különbözik közép és hosszú távon.
A gyors paklik alkalmassága a goldszerzésre nem volt kérdéses, nem értem miért keveredett ide. Nyilván egyetértek vele. Azt leírtam, hogy a játék megismerésére miért nem ajánlott (illetve "csak éppen semmi örömöm nem leltem benne", elég gyorsan megcáfoltad a saját állításodat). A cél- és eszközmegválasztási kérdéseket kicsit összekavartad.
Ezek szerint a lényeges pontokban egyetértesz velem, és belátod, hogy butasághoz ragaszkodtál. Akárki ír hasonlókat, ugyanúgy nem fogok bólogatni rá. A "te igazságod, én igazságom" megkülönböztetés az értelmes beszélgetések rákja, nem használnám a helyedben.